honeybabyy Kızlar bebeğim 3 ay 21 günlük , Mama içtikten 1 saat sonra falan 2 kere fışkırır tarzda su gibi kustu bu normal mi ? Sadece mama ile besleniyor anne sütü yok 1,5 aydır
ebruarasmom honeybabyy Benim bebeğim de öyleydi hızlı çektiği için dedi doktor reflü olabilir birde muhakkak gazını çıkartıp 10-20 dk dik tutun ama sanırım hızlı çekmiş
honeybabyy ebruarasmom anlayamadım ilk defa oldu Böyle bişey üst üste 🤦🏻♀️ sizinki kaç aylıktı benim bebeğim 3 ay 21 günlük
ciomomss kusmuğunun içinde hiç mama içmiş gibi parçalar olmayışından bahsediyosanız su gibi derken fizyolojik reflü deniyor sanırım buna hızlı beslenip fışkırır tarzda gaz çıkarıyor ve şeffaf hiç beyaz kalıntı olmuyor benim bebeğimde aynıydı şuan 5 aylık ara ara hala bu şekilde kusabiliyor
honeybabyy ciomomss ne yapmalıyım peki doktora 2 gün sonra gidebilirim eşim şehir dışına çıktı biz yeni taşındık bilmiyorum buraları burasıda farklı bir şehir
ciomomss honeybabyy yani çok acil doktora gitmelik bir durum değil bizimki böyle olduğunda hiç doktora götürmedim bebek bu kusar sonuçta hep aynı kıvamda kusmasını bekleyemeyiz bu kusma yanında ekstra bir huzursuzluk bir rahatsızlığı yoksa acil bir durum olduğunu düşünmüyorum
ciomomss honeybabyy evham yapıyorsunuz şuan anlıyorum kendimi görüyorum sizde 😅 ama dediğim gibi korkmayın kötü bir durum olda başka şekilde de gösterir kendini benim bebeğim sakince kusardı yattığı yerde sonra gülmeye devam ederdi ben her bir şry olduğunda internette araştırmayı kestiğimden beri kafam biraz daha rahat evhamı azalttım
honeybabyy ciomomss teşekkür ederim canım anneler içimi rahatlattıniz 🥰 @ebruarasmom @birerkekbirkizannesii
birerkekbirkizannesii honeybabyy çok yaşadım bunu suan 6 aya gırıcek 2 gün önce hem sabah hem akşam fışkırır tarzda kustu 9 aya kadar geçer her yedıgını böyle yapmıyorsa soeun yok annesı endıselenme