tazeanne98 Kızım çooook sabırsız. Misal salatalık vericem soyuyorum soyana kadar bağrış çağrış veeer bilmem ne bekle diyorum yok yani😅 sizin çocuklarda da var mı yaa kızım 15 aylık
kubrakgun tazeanne98 Bizim 8 aylık oda öyle elimizde bişey görmesin çığlık kıyamet kopuyor yemek yerken ağzındaki bitmeden kaşık önünde dolu bekliyor 😂
gurbetteanne10 tazeanne98 bizimki saçlarini çekiyor elinde ne varsa fırlatıyor kulaklarını ovaliyor aynı durumdayiz 😂
16momm tazeanne98 17 aylık oğlum aynı ağlayarak bekliyor hep aceleyle ortalığı mahvediyoruz bazen tabak çanak kırılıyor 😆
ElisaMom_ tazeanne98 ooo benimki bazen yikamama müsade etmeden elimden alıp kaçıyor biseyler vereceğim zaman 😂
tazeanne98 16momm ayyy valla bu ne ne zaman geçer 😅 çok zor tahammülüm zorlanıyor @gurbetteanne10 @kubrakgun
Drn123 tazeanne98 anne anne bak anne bir gel Anne şimdi gel Anne hala gelmedin Anne nerdesin Hani gelecektin Hani dondurmacıya gidecektik Akşam oldu parka gidelim Yemek yemen çok uzun sürüyor Sen yeme Anne benle mangala oyna Anne anne anne annee Yas beş bucuk
_YanakReisinAnnesii 4 yaş hâla sabretmeyi,beklemeyi öğrenmiş değil 😂işine geldiği zaman bekliyor sadece sonra da bak ben beklemeyi öğrendim artık diye de belirtiyor birde utanmadan 🥲😂😂
buseviim tazeanne98 benimkide 16 aylık aynı bişey hazırlayana kadar acıktım diye ağlamaz hazırladığımı görünce çığlık kıyamet. Elimi ayağıma dolastiriyor benim 😂