Birhaziranhikayesi stillwasser greenwood resort kemer, çok uygun fiyatlı hem de bakın farkı anlayacaksınız
Usnac1995 stillwasser Selectum family side den bildiriyorum, şuan oteldeyim, nispeten daha uygun ve inanılmaz güzel. Çocuk dostu bir otel. Lunapark olması avantaj, çocuk aquaparkı çok güzel. ☺️
Ay-Bek stillwasser Fotoğraf üstten öyle gözükebilir fakat çok büyük çok temiz çok güzel. İki sene üst üste gittik biz o derece. Dondurmalar hep pakette veriliyor. Kaliteli. Çocuk için eğlencesi çok. Çocuklar için yine kavanoz mamalar sütler yoğurtler her şey öyle. İçeçekler hep kutuda yine aynı şekilde . Ben de ilk tereddüt etmiştim. İyi ki gitmişim diyorum. Voyage ‘dan bile daha çok beğendim ben.
Ay-Bek stillwasser Fotoğraf üstten öyle gözükebilir fakat çok büyük çok temiz çok güzel. İki sene üst üste gittik biz o derece. Dondurmalar hep pakette veriliyor. Kaliteli. Çocuk için eğlencesi çok. Çocuklar için yine kavanoz mamalar sütler yoğurtler her şey öyle. İçeçekler hep kutuda yine aynı şekilde . Ben de ilk tereddüt etmiştim. İyi ki gitmişim diyorum. Voyage ‘dan bile daha çok beğendim ben.
Sedasss stillwasser vikingen infiniyy Alanya tarafında her sene gideriz , çok güzel çocuklar için havuz vs çok güzel bakabilirsiniz hatta temmuz 6-7-8 yine gidiyoruz
MamaUygarVibes Sedasss ya biz Vikingeni hiç sevmemiştik. Havuzların olduğu yer igrenc kokuyordu, yemekler çok az ve lezzetsizdi. En kötü tatil deneyimimizi yaşamıştık biz. 2021de gitmiştik.