Dmlrba bizde 2 buçuk yaşındayız ben başlamadan 2-3 gün önce gece yatmadan masal anlatırken sevdiği kahramanların bezi bırakması tuvalete gitmesi ile ilgili masal anlattım bizde bırakacağız çünkü artık büyüdük falan hazırladım sonra uyandık ve hadi bakalım artık bezi çıkartıyoruz dedim bez için hiç ağlamadı takalım diye ben önce klozet oturağı aldım bizde ağladık gitmedik 2 hafta boyunca altına yaptı ben zorla götürsem de tuvalete yapmıyordu çıkınca altına yapıyordu sonra lazımlık aldım üstünde araba resmi var hoşuna gitti önce oturma odasında yaptı sonra banyoya götürdüm orda yapmaya başladı yine altına yapma devam ediyordu ama ona alıştı bi yandan yapmaya da başladı 2 haftanın sonunda o söylemedi ama ben her götürdüğümde çişini kakasını oraya yapmaya başladı 3. Haftada anne çiş kaka demeye başladı bu arada gece bezini bırakmadım ben gündüz iyice alıştı ve dün ilk defa gece bezlemedim ve 5 de kalktı çiş dedi yaptı sonra geri yattı altına yapmadı çok şükür bu süreç içinde arabaları çiş yaptı tuvalete bazen çizgi film açtım bazen anneannesini görüntülü aradık hem konuştu hem yaptı