happymums Hanımlar merhabalar , iki öğün şeklinde ilerliyoruz. Sabah kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğün meyve şeklinde ilerliyoruz . Akşam öğününe ne zaman geçtiniz ve gece uykusundan önce muhallebi tarzı şeyleri ne zaman vermeye başladınız
Bihterrr happymums ben geçemiyorum çünkü benim kız akşam 6 7 de uyuyor. Öncesinde versem hazımsızlık olur diye korkuyorum 5de veremiyorum. 8 aylık hâlâ kahvaltı + öğle yemeği + ara öğün gidiyor. Bazen ara öğünle öğle yemeği sırası değişiyor yada ara öğün kaçabiliyor. Bi denge kuramadım
tuzlimon Biz henüz 6ay 27 günlüğüz bende takip edeyim. 2.çocuğum olmasına rağmen ek gıda beni çok zorluyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Şuan sabahları yumurta öğleden sonra meyve sebze püresi şeklinde ilerliyoruz
kubrakaradumann Bihterrr benim oğlumda 7.30 8 gibi uyumuş oluyor ben son gündüz uykusundan 5.30 6 gibi uyanınca emzirmeden yemek yediriyorum uyuturken emziriyorum ama bende sabah ve akşam olarak ek gıda veriyorum sabah ve öğlen yapacağım artık sizin gündüz uykunuz nasıl ki gece uykusuna mı 6-7 de geçiyor?
happymums Bihterrr evet hazımsızlık olur , işte aslında süreci çocuk belirliyor biz sabah 7 gibi uyanırız akşam 20.30 veya 21.00 ( bazen kayabiliyor ) uyur