2prensesimvarcanim Bir ayda 2 kere adet oldum 1 hafta arayla oldum arkdaşım hamile misin dedi öle bişi mi var?? Şüphem yok aslında ama kafamı karıştırdı yaa Üst üste adet olunca gebelik şüphesimi oluyor ilk defa duydum
Deletedmom_216 2prensesimvarcanim bende suan ilk defa sizden duydum. Ust uste regliyi gec gebelik varsa regli bile olmassin zaten bana sacma geldi. Regli degil ama hafif lekelenme seklinde olabilir ama siz regli oldum diyosunuz
ebru3457 2prensesimvarcanim bi bilgim yok ama bende ilk defa duydum tam tersi gebeyken adet olunmuyor ama sizin adet gibi mi yoksa normal kanama mı
Mariposa 2prensesimvarcanim alakasi yok, benim de genelde duzensizdir adetlerim senede bir kez boyle ust uste oldugum da olur.
Marfa_marfusha 2prensesimvarcanim bebeğiniz varsa yani yeni doğum yapmışsanız öyle olabiliyormuş bende aynısını yaşıyorum her ay. Hatta bunun yüzünden doktora bile gittim normal dedi
2prensesimvarcanim Deletedmom_216 @ebru3457 2 gün kahverengi akıntı geldi sonra kanama şeklinde oldu hala devam ediyor bugun 4.gün
Deletedmom_216 2prensesimvarcanim anladim canim kayverengi kan eski kan olarak biliniyo. Gebelikte kirmizi renkte kan gelmemesi gerekiuo. Eger kirmizi renkli kan geliyosa gebelik yokken o reglidir
2prensesimvarcanim Marfa_marfusha aa öylemi ilk defa böyle oldum birde hep düzenliydi ve en fazla 3 gün sürerdi şimdi 4-5 gün