hatice11dndn Selam kızlar sütüm gayet iyi geliyordu bebeğime fazla fazla yetiyordu bayramda biraz yoruldum birden bire bire sütüm azaldı böyle bişy yaşauan var mı arttırmaya çalışıyorum sonuç alamıyorum
hanzadeayse hatice11dndn bende de aynı durum bebegim bir ayşık gögüslerm cok yumusak süt yok gibi sükür geliyor ama arttırmak lazım
serpoo hatice11dndn 2 saatte bir sağım yapın. İnstagramdan emzirme danışmanı dilruba demirezer var onu takip edin + ben onun anne hapı ve anne çayı var onu kullanıyorum çoğaldı
mavera316 hatice11dndn aynen benim de bebeğim dün tam 1 aylık oldu iki gün önce sağ göğsümde ağrı ateş halsizlikten oldu kanal tıkanıklığı olabilir dedi dr bol bol emzirme yaptım sıcak soğuk vs 2 gündür düzeldi ama bu sefer sanki süt azaldı önceden makineye sağımda 100cc falan çıkardı şmdi 20cc ancak çıkıyor diğer sorun olmayan göğsümdede aynı durum
ysm53 hatice11dndn dinlenin bol su için. Süt için en önemli şey dinlenmek ve su vakit buldukça uyumaya çalışın. Bana doktor öyle demişti zaman zaman bana da oluyor yorulunca.