Rabiiul Mango portakal ahu dudu dut bunları ne zaman verdiniz mevsimi geldi bahçemizde dut ağaçları var kızıma vermek istiyorum bir yaşından sonra mı vermem lazım? Bugün ilk defa file içinde kavun yedirdim
Mnli Rabiiul Temmuz doğumlu benim kızım heralde sizin de o civar geçen sene bahçedekilerden vermiştim yaşını beklemedik
Mnli SooMin sanırım temmuz başı yengeç oluyor ve daha sakin olabilir ama temmuz sonu aslan yani şöyle diyim ilk çocuğum olsa idi ikinci olmaz idi o kadar 🤯
kubra00k Ciddiyim en iyisi muz ve avokado karıştır biraz ceviz rendele yedir. Mis gibi valla çok besleyici👌🏻. Benim oğlan öyle büyüdü 🤌🏻
AslanKadini_ Rabiiul tropikal olmayan meyvelerden veriyorum bildiğimiz elma armut muz portakal mandalina vs..
Rabiiul AslanKadini_ onları bende veriyorum da biraz genişleyeyim dedim mesela kışın portakal almıştım kabuğunu rende yapıp suyunu ayırdım kızıma yazın portakal suyu veririm diye yaşından önce asitli olduğu için portakal yasak ya
milletsanakanalizemiolacak Rabiiul Mango ananas kivi çilek filan alerjik besin onları verme dut,kiraz,kayısı,şeftali,kavun,karpuz filan yedir gülüm birde üstte ki yorumda yazılmıs avokado muz ceviz çok besleyici
Rabiiul milletsanakanalizemiolacak geçen gün yalzıktayken eşim bahçeden kiraz alıp vermiş biraz ağzına deydirmiş daha doğrusu 😆😆 kavunu da dün verdim , avokado muz ceviz veriyorum canım üstüne tahin de döküyorum