cansubrkl 31 Ocak 2025 de doğum yaptım uygulamada hala ödeme kaydı oluşmadı yazıyor e devlette devam ediyor yazıyor bankaya gitsem yatmış mıdır
Annemkuzum12 cansubrkl bende mayisda dogum yaptim mayisda basvuru yaptikk odeme kaydi olusturulmadi yaziyor bende de Gecen hafta kayit bulunamadi yaziyordu 2 gundur odeme kaydi olusturulmadi yaziyorr sizde ilk once ne yaziyorduu
Aintyourmama cansubrkl bende uygulamada ücret göründü bugün gidip çektim sizde neden olusmamıs ki hala herkesin oluştu
serpoo cansubrkl bankaya gitmenz gerek bankadan alırsınız herkes aldı o kdr postlar açıldı hiç mi bakmadınız msj gelen gelmeyen gitti aldı parasını
serpoo Annemkuzum12 mayısda doğum yapanlara da haziranda vericeklerdi sizde bu ay alırsınız. Bankaya gidip sorun. Ben parayı aldım ona rağmen basvuru devam ediyor yazıyo
cansubrkl serpoo bankaya sorduruyorum eşimin arkadaşı çalışıyor ödeme yok demişti en son bayramdan önce
serpoo Annemkuzum12 bana sadece ilköğretmenim ailem uygulamasnı indirin vs gibi bi maj geldi ödemeniz yatmıstır veya bankadan alabilirsn die bi msj gelmedi. Burdki postlarda göründe bankaya gittim çektim
serpoo ikraozsnbl uygulamayı indirdikden sonra çocuk ekliyosunuz. Sonra sag köşeye tıklayn çocuklarım yazıyo ona basın orada ödemeler die yazıp oradan bakıcaksnz
ikimelekannesi24 cansubrkl bende 24 ocakta doğum yaptım ilk öğretmenim ailem uygulamasından batım yatmıştı bayram araya girince bugün aldım bende uygulamadan bakın derim
sirinkayra yagmurum2025 bende şubat ayında doğurdum, nisanda başvuruda bulunduk bende eşim de bize yatmamış, uygulamaya girip yenilemekten sıkıldım yemin ederim, bankaya gittim yatmamış demişlerdi en son bayram öncesi
Nazliezgi cansubrkl ben 1 Şubat’ta doğum yaptım param yatmış mesaj da geldi halk bankasından çekin diyor halen durıyor bankada😄
Momasel cansubrkl bende 31 ocakta doğum yaptım ama benimde hala devam ediyor yazıyor aile sosyal politikalar bakanlığıni aradım sizinki henüz inceleme aşamasında dediler bekliyorum bende öyle