kitapkokusu_ Kızım 5 yasında ocean balık yağı aldık faydasını gördünüz mü zeka geliştirir diyorlar doğru mudur
Themom_ kitapkokusu_ Daha önce hiç kullanmadınız mı? Biz yanlıs hatırlamıyorsam 16. Ayda basladık doktorumuzun tavsiyesi ile. Möllers tutti furitti kullanıyorum haftda 3 gün bir tatlı kaşığı
kimbumadam kitapkokusu_ Omega 3 genel olarak beyin gelişimine faydalı cevizle aynı mantık Şimdi çocuk zeki ama balık yağından mı bilemeyiz tabi sjsj😂
kitapkokusu_ Themom_ 2 yasında kullanmak istedim iştahını kesti. Soğuk havalarda kullanılması daha iyiymiş sıcaklarda iştah kesiyormuş eczacı söyledi
livanurvealpinannesi61 Themom_ möllers temiz içerikli değil sanırım birde epa DHA değeri düşük möllersin epa DHA değeri yüksek olmalı içinde civa olmamalı özellikle civa çok zararlı
Themom_ kitapkokusu_ Bizim doktorumuz hiç kesmeden devam dedi sadece d vitaminini kesti haziran itibari ile. Balık yediği zamanlar vermiyorum sadece onun harici dediğim gibi haftada 3 gün veriyorum. Büyüdüğü zaman anlayacağız faydasını ama bir tek balık yağına umut bağlamamak gerekli.
ftm06 livanurvealpinannesi61 ama civa olmadan nasıl koruncak yani bildiğim kadarıyla civa uzun raf ömrü için kullanılıyor
livanurvealpinannesi61 Themom_ prema sundari temiz içerikli olanları paylaşmıştı möllers yoktu listede incelememişde olabilir ama epa DHA değeri düşük möllersin epa DHA değeri yüksek olmalı
livanurvealpinannesi61 ftm06 civa ölüme bile sebep oluyor çok tehlikeli zararlı uzmanlar civadan uzak durun diyor yani siz bilirsiniz tâbi zaten açılınca belli sürede tüketilmesi gerek doğal koruyucu içeren markalar var carslon efa liquid gibi
ftm06 livanurvealpinannesi61 teşekkür ederim bakacağım ama civada gerekli değil mi belli bir miktarda olsa
kimbumadam ftm06 hayır değil canım ama cıvadan arındırıyolar içermiyo yani gönlün rahat olsun Bizde de newvit var onun dha epa değerleri daha yüksek