hellobeybi kralicee1903 benim kızımın da tam 17 günlükken düşmüştü. düşecek gibi mi onu da anlarsınız bizimki ha düştü ha düşecekti hiç ellemedik düştü sonra. isterseniz bi gösterin ama sorun yoktur bence
-metemom kralicee1903 bence doktora götürün bizimkine antibiyotik krem verdi öyle düştü enfeksiyon olmuş olabilir kız mı erkek mi acaba
fatma1042 Nemli mi kalıyor orası öyle olursa geç düşer kuruması lazım Benim bebeğim de 10 günlükken düştü eğer bir temizleyici vs sürüyorsanız bırakın kuru kalsın hep
fatma1042 kralicee1903 onzaman bilmiyorum başkanbir şey vardır ben sürdüğüm için düşmüyordu ondan dedim bırakınca düştü
kralicee1903 Karanirem hiç yıkamadım düşmesini bekliyorum bir şey de sürmedim 🥲 peki kurumaya başlamış mı uzun sürmesi sorun olur mu
Karanirem kralicee1903 bence kurumamış gibi ya bi gösterin istetseniz bizimde cok erken 5. Günde düstü bi türlü kurutamadık yaktırdık
ecempeker Gün düşmüştü benimde kanadığı için doktora götürmüştüm k vitamini vurmuşlardı tekrardan doktora gidip soeun ben ilk sağlık ocağına gitmiştim oradaki doktordan sonra kontrole gittim gidip gösterin
kralicee1903 ecempeker kanama vs yok kızarıklık da yok o yüzden henüz götürmedim bir götüreyim o halde
ecempeker kralicee1903 götürün ne olur ne olmaz düşünce kan gelmişti bizdede götürdük k vitamini vurdular sonra geçmişti ilk cocuk olunca neden oluyor diye cok evhamlanmıştım ama 20 güne kadar normal dedi eğer 20 günde de düşmezse sorun var demişti doktor