kartalarasebru zeynomurat sanki 7/24 bebekle ilgileniyorlarmış da her huyunu biliyorlarmışta gibi gelip çorap giydirmeler fularını çıkartmalar altını pişik var mı diye kontrol etmeler manyak bunlar yemin ediyorum kaynanalar kendi çocukları sanıyor bizim çocuklarımızı!
zeynomurat kartalarasebru malesef öyle 🙄herşeyi sadece onlar biliyo herkes kem gözlü herkes kötü sadece onlar melek 😬aklımı koru Allah’ım 🤲
amazontuba Merve2626 kolik zamanı çok yordu ve diş çıkarma sürecinde meme ısırması en zorlandığım anlardan kesinlikle 🫤
kumsalsmommy Merve2626 uyumaması beni inanılmaz zorluyor. Her seferinde 40 ı bitsin, gazı bitsin, o bitsin şu bitsin düzene oturur deniliyor bıktım -,-
imran0907 ilknurkuzey92 Hoptirililaylalaylaylilaylom aynısı tam da bugün yaşadım hergün de yaşıyorum hiç bir sorun yok ama uyumuyor mızmızlanıyor sürekli ne yapıcam bilmiyorum
aysem1205 imran0907 bende öyle. Nasıl yapıyorsunuz? Ben her istediğinde emziriyorum ama doymuyor şuan 29 günlük. Doymadığını hissettiğimde de 60cc mama veriyorum 3 saatte bir falan mama içiyor
imran0907 aysem1205 bende aynı öyle doymuyor anne sütüyle 60-70 ml mama veriyorum bazen oda yeterli olmuyor 30 daha yapıyorum falan aşırı sinir bozuyor bu durum
aysem1205 imran0907 siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizi. Benimki de artık daha çok istiyor ama bende vermek istemiyorum anne sütü alsın istiyorum. Hangi mamayı kullanıyorsunuz
aysem1205 imran0907 iki göğsü de sağıyorum 20 anca çıkıyor. Hep artar artsr dediler ama doğum yaptığımdan beri böyle
imran0907 aysem1205 çok iyi anlıyorum sizi takviye kullanıyor musunuz ben bestlak kullanıyorum bide rezene çayı hergün
srybny aysem1205 merhaba. Bebeğiniz ömürlü olsun. Ben ilk doğum yaptıgımda iki meme toplam 20 cc falan cıkıyordu. Ama sonra süt pompasına corap gecirdim ve ne kadar süt cıktıgını görmemem moral bozmamam için ve sağım öncesi mutlaka sıcak su yada sıcak su torbası ile bielikte masj yaptım bu sayede çoğaldı sütüm🥰
aysem1205 imran0907 bestlak kullanıyorum humana çay kullanıyorum rezene de içiyorum ve bol su. Ama artmıyor demekki olmayınca olmuyormuş. Mama verdiğim için içim hiç rahat değil çok üzülüyorum ama ekimden birşey de gelmiyor
imran0907 aysem1205 üzülmeyin ya bende sadece anne sütü vermek isterdim ama dediğiniz gibi olmayınca olmuyor sadece anne sütüyle beslenen çocuklara çok imreniyorum ama yapacak bişey yok bizimde nasibimiz böyleymiş
zeynepoa Merve2626 benim çalışma hayatımla, maddi özgürlüğümle çocuğum arasında sıkışmış olmam… bu bence günümüz tr sinde çocuk sahibi olmanın en kötü, en zor tarafı