Merve2626 Bir çoğumuz çocuğumuzu destek almadan büyütüyoruz sizin en zorlandığınız anlar neler merak ettim 💕
crybaby Merve2626 bende desteksiz büyütüyorum tercihen ama sürekli zorla destek olma ayağına bana inat istemediğim şeyleri yapan insanlar beni çok yoruyor. Bebeğim zor bir bebek çok yaramaz hiç durmaz ama ondan ziyade insanlar yoruyor..
etuerk Merve2626 yemek yedirmek bence en büyük sorun benim için. Ekransız yiyor şükür ama bazen 1 saat sürüyor fenalık geliyor o zaman. Ayrıca 22 aylık oldu hala kendisi yemek istemiyor
zeynomurat Merve2626 çocuktan ziyade herşeyi sadece kendilerinin bildiğini sanan görümce ve kaynana çok yoruyo 🤦♀️
Pnre Çocuğumu desteksiz büyütüyorum çeverede boş konuşanlar yoruyor her şeye fikri olanlar beni gerçekten hem çok geriyor hemde çok yoruyor
Aysemor Hastalandığında yaşadığım çaresizlik. Bebekler ve çocuklar hasta olmasın ya. Dertlerini de anlatamıyo minnoşlar perisan oluyolar Ne zaman hasta olsa kendimi cok çaresiz yetersiz hissederim Bir destek ararım Allahtan eşim cok iyidir bu konuda her konuda yanımdadır ama bir anne desteği cok harika oluyor Onun oldugu zaman sanki herşeyle başedebilirmişim hissi oluyor
ilknurkuzey92 Sabahları çok erken uyanıyor gece sürekli uyanıyor uykusuzluk çok yoruyor beni , sosyalleşememek de ayrı , dışarı çıktığımızda da hiç durmaz inanılmaz yorucu 15 aylık bebeğim geçer mi bu günler ya
imran0907 ilknurkuzey92 Yapma aynısı tam da bugün yaşadım hergün de yaşıyorum hiç bir sorun yok ama uyumuyor mızmızlanıyor sürekli ne yapıcam bilmiyorum
kartalarasebru zeynomurat sanki 7/24 bebekle ilgileniyorlarmış da her huyunu biliyorlarmışta gibi gelip çorap giydirmeler fularını çıkartmalar altını pişik var mı diye kontrol etmeler manyak bunlar yemin ediyorum kaynanalar kendi çocukları sanıyor bizim çocuklarımızı!
asilsmom_ Merve2626 yemek yaparken ya da bir is yapmam gerekirken ağlaması bir de uykusu geldiyse beni çarpıntı yapiyor cok kotu oluyor o an.
Yapma Merve2626 1 aylık bebeğim o kadar zorluyor ki.. Karnını doyuruyorum gazını çıkarıyor ama uyanık olduğu her dakika huysuz ve memnuniyetsiz.
patlakprezervatif Yapma ben de bugün cinnneeeettt geçiyorum. 4.ayın içinde öncelerinde de huzursuzluğu vardı. Bugün bambaşka
ahuu4_ Merve2626 Bebeğim 1.5 aylık ilk günden kolik huysuz bir bebek mahvoluyorum ölüyorum diyorum ama ölmüyorum ölmekten beter haldeyim ve eşim haricinde desteksizim
traum86 duyguunal ayy bu bennn ek gıda Ya yaptığımı yemezse korkusu Doymazsa gece çok uyanır endişesi Of of Başlı başına zor Çok şükür varlıklarına 🤲❤️ Ama annelik zor ya 😬