bdkuzu 13 aylık gece sürekli uyanıyor. Neyden kaynaklı olabilir Bebeklerinize yatmadan önce ne veriyorsunuz gece uykuya gecişte Süt veren varmı aranzda🥰
nurdann1 bdkuzu gündüz yeterince doymadığından olabilir. Ya da mamaya kalkıyorsa alışkanlık da olabilir. Yemek veriyor musunuz. 3 saatte bir düzenli besliyor musunuz. 1 yaşından sonra inek sütüne alerjisi yoksa bir bardak su bardağını geçmeyecek şekilde süt verebilirsiniz. Benim oğlum sütü sade sevmediği için muhallebi yapıp veriyorum.
crybaby bdkuzu aslında bunun çok sebebi olabilir; Gündüz az ya da çok uyuyorsa Açsa Ortamın fiziki şartları uygun değilse örneğin çok sıcaksa Diş hastalık atak gibi etkenler varsa uyuyamıyor olabilir
bdkuzu nurdann1 emiyor. Gündüz çok aktif yiyor aslında dr.lar inek sütü olmasa daha iyi dediğinden irmik gibi şeyler yapıp uyutuyorum aslında
aysebb bdkuzu Teke geçme zamanı gelmiş olabilir 2. uykuya direnme var mı ? Eğer yoksada ikinci uykuyu max 45 dk tutun
nurdann1 bdkuzu irmik gibi şeyler onu geçiştirebilir. Belki de doymuyordur. Bende öyleydim gece sık kalkardı, en sonunda arkadaşım senin verdiğin irmik pirinç unu vs bunlar geçiştiriyordur sen yemek vermeye başla demişti. Gerçekten de öyle oldu.
EfnaNisa66 Bende ayni durumdan muzdaribim gerçekten artık tak etti bana da.benimki emerek uyuyor sanırım o yüzden saat başı emmek için uyanıyor bende emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum sırf uyku yüzünden
nurdann1 bdkuzu yatmadan önce yemek veriyorum işte o gün ne yemek yaptıysam veriyorum yanına da yoğurt salata vs varsa yediriyorum ben 7-8 arası 10’da uykuya geçer. Benim oğlan gece mamaya alışkın olduğu için gece mutlaka az da olsa mamaya kalkıyor alışkanlık yaptı malesef. Onu içer sonra sabah 7-8 arası kalkar
idilduruakts Gündüz 3 saat kesintisiz uyuyor ama gece yarım saatte bir uyanıyor artık dayanamaz hale geldim