gokcehumam Eşime babalar günü hediyesi ne alabilirim yada kızımla ne yapabiliriz ilk babalar günü olduğu için özel ve güzel birşey olsun istiyorum önerisi olan var mı ?
sumeyyesinanaras gokcehumam futbola merakı varsa tuttuğu takımın formasını alabilirsin birde küçüğünden kızınada kızın verir hediyeyi bir anı kalabilir. Ben eşime geçen yıl hamileyken öyle yapmıştım bir büyük bir küçük forma alıp bebiş adına not yazmıştım fikir olsun sanada
berk58 gokcehumam ben eşime şöyle bir bileklik yaptırdım Berk oğlumuzun ismi bilekliğin yanındaki qr kodu okutuncada oğlumuzun ilk kez baba dediği video açılacak , şuan kargoda eşime vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum onunda ilk babalar günü 🥰
zeynepdemrci gokcehumam of burdan forma vs gördüm gaza geldim sipariş ettim gs storeden şimdi bi tişört jdjdjdj
tazeanne45 gokcehumam evet ya ben de bilemedim ne yapacağımı benim eşim takım da tutmaz zaman daraldı hala bir şey yok aklımda
gokcehumam sumeyyesinanaras futbola merakı var ama Urfa da sınır kapısına yakın oturuyorum şuan formayı maalesef alamam sipariş versem yetişmez sanırım yine de teşekkür ederim 🥰
berk58 ahlasim yaptırmayın bugün geldi bileklik hüsrana uğradım qr kod bozuk çalışmıyor bide yalandan 3 kez kontrol ettik bizde çalışıyordu diyorlar iadede kabul etmiyorlar şikayet var a felan yazdım bakalım
kubrayaman Eşim anneler gününü kutlamadı ben ne yapayım kutlamasam daha iyi açılmamış günleri kutlamayı iki güzel kelime bile etmedi bırak gerisini ne yapcam ne yapılır böyle babaya
Emine_elis kubrayaman kız bnmki de özel günleri pek arası yok anneler gününde sadece öptü kutladı çiçek parasını verim yada istediğin varsa alım dedi dedikten sonra da bnde heves kalmyr o yüzden hiç alasm yok bnmde😂
gokcehumam kubrayaman insan en azından bir güzel söz bekliyor haklısınız ama siz onun babalar gününü kutlayıp utandırın özenli bir masa babalar günün kutlu olsun deyin yada sadece bir öpücük🤗
gokcehumam zeynepdemrci 😂 ben sipariş etsem de gelmez diye korkuyorum ya o yüzden başka birsey bulmaya çalışıyorum 🤗
kubrayaman gokcehumam haklısınız ama bundan önce çok güzel hazırlık yapmıştım tam 2 gün pastayı yemedik üfler emek harcadığım şeyin yüzüne bile bakmadı ki teşekkür bile etmedi nasıl olacak böyle yetişen bir insan olmadı ne doğum günüm ne anneler günüm kutlamadı bile bir güzel söz de yeter di oda yok
gokcehumam berk58 yaa yine de onu verin eşinize eminim mutlu olur sizde üzülmeyin şikayetlerinizi yapın