ebruarasmom Kızlar bebeğinizin 40’ında bir şey yaptınız mı ? Yaptıysanız görsel atar mısınız oğluşum dakikalar sonra 40 günlük oluyor 💙🥰
cnhavva ebruarasmom yapilan seyler varmis biseyler hazirlanip bide yikarken okuyolarmis ama o suyun ayak altina yada banyoya dokulmemesi gerekiyomus normal banyosunu yaptirmistik sadece baska biseu yapmadık bizde
perla_ ebruarasmom okunmuş suya gül yaprakları koydum sadece onunla önce oğlumu sonra kendim banyo yaptım böyle kırklandık
ebruarasmom Blueberry0 Spaya götürmeyi düşünüyorum ama annem de sürekli 40 ı yap diyip duruyor o yüzden sordum ☺️
Busegr ebruarasmom yani yapılacak şeyler her yörenin farklı galiba tuzdu pirinçti paraydı altındı ne biliyim garip geliyor bana açıkçası 😂
ebruarasmom Blueberry0 Bende o şekilde yapmayı düşündüm çok farklı şeyler yapıyorlar instagram da görüyorum ☺️
Busegr ebruarasmom bana sadece bir kaba su içinede tesbih koydurdular kızımı yıkadıktan sonra o kovadaki suyu en son döktüm aynı işlemi kızımdan sonra kendimede uyguladım neden diye sorma bilmiyorum 😂
Birdunyabircennetannesiii Hiçbir şey yapmadım sadece fotoğraf çektik taşlarla 40 yazıp o kadar Yıkadık bir güzel dualar okuduk o kadar Sağlıkla büyüsün inşallah Özellikle bir şey yapmak batıl inanç gereksiz geliyor bana
Busegr ebruarasmom bende sordum nedenini kimse açıklayamadı tesbih işin içine girince dini bir vibe veriyor diye yaptım bende 😂