Merder Merhaba hanimlar.. 5 aylik bebegim.var ve oturmak istiyor bildiginiz yattimi kiyamet kopuyor .. 5 aylik.ken oturtan varmi bir sorun olut mu ?
Cnprtk Merder biz 3,5 aylığız aynı durum bizde başladı sırt üstü yatmak istemiyor kıyamet kopuyo kucağa alıp dolaşmakta bittim. Kanguruda gezdiriyorum bazen evin içinde düşünün napcam bilmiyorm
Mom567 Merder 5 ay 1 gün olduk bugün ben yavaş yavaş başladım oturtmaya o da istiyor , çok fazla oturtmuyorum ama
Mslll Merder kızım 5 ay 16 günlük . Gün içinde mama sandalyesine yastıklarla destekleyerek bir kaç defa oturtuyorum doktorumuzun önerisiyle . Bence yavaş yavaş oturtmaya başlayın sizde . Bebeğiniz zaten oturmak istiyorsa hazır olduğunu gösteriyo
ArasAkbulut Cnprtk aynen bende öyleyim, tam 3.5 aylık ve kendi kendine kalkmaya çalışıyor, tabi başaramıyor ayrı konu ama kucağa falan oturunca pek mutlu. Eşimde kanguruyla dolaştırıyor evde
Elifomermuhammed Merder bebek kendi isterse oturqbilir eskilerin dediği iyagi batar felan filan hikaye benim oğlum 3 bucuk ayından sonra hep oturmak istedi kendi yorulan a kadar yorulduktan sonra ayağı ile kendini aşağı kaydirip yattı 3 buçuk aydan sonra dönmeye başladı oyüzden oturmak istedi sanırım suan 7 ay 20 günlük ve uzun süredir desteksiz oturuyor 5 buçuk aydan sonra desteksiz oturdu
Pinkbery Merder 4bucuk aylıktı destekli oturuyordu. 5bucuk aylıkken de desteksiz oturmaya başladı. Bir sorun yaşamadık şuana kadar. Cok hareketliydi halada öyle. 3aylık falandı işte kalkmaya calısıyordu kucagımda 😀 istiyorsa otturmaya başlayın
zelis-11 ArasAkbulut evet biraz zor ama Allah korusun beli incinse skolyoz gibi hastalıklara yol açabilir dedi. Yarım destekli çok uzun olmayacak şekilde sorun olmaz bence.
Denizgiller Bu biraz da bebek ve gelişimiyle ilgili süreç 5 ay 8 günlük bende oturtuyorum hatta mama sandalyesinde ama benim kızım gelişimsel olarak 1 ay ileri 1 aylıktan beride tummy time yapıyoruz
Burcuveburcum Merder Şimdiki çocuklar erkenci bende 5 aylıkken azar azar oturttum şimdi mama sandalyesinde alıştırma yapıyoruz 10günümüz kaldı tadımlara🤩