zeynep1401 Pregonun bu çantasını almistim baya büyük bir çanta ama şuan bebeğim küçük olduğu için bir de yaz ayinda oldugumuz icin yazliklarda yer kaplamiyor o yuzden eşya çok koymuyorum bi yere giderken. Az eşya olduğunda kullanabilecegim bir çanta arıyorum önerebileceğiniz küçük ama kullanışlı çanta modeli var mı bir de biberon için folyolu yeri olmasinida istiyorum
daenerystargaryen zeynep1401 Üsttekini uzun yola vs giderken kullanıyorum. Alttakini ise günlük kullanıyorum. Bez, ıslak mendil, yedek kıyafet, şapka, biberon ve suluk alabiliyor. Çok memnunum ikisinden de.
ecekrk zeynep1401 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum da çantaya ne koyuyorsunuz acaba benim bir çantam var valizden hallice kızımda 8 aylık ve anca sığıyoruz bana anlatın siz ne koyuyorsunuz da bu kadar az yer kaplıyor
urasnannesi 1. - @“zeynep1401”#p36012641trendyola my collection keten çanta yazarsanız çıkar fiyatı şuan 1500 bandında ben aldim çok geniş kapsamlı folyolu aradığın herşey var
zeynep1401 daenerystargaryen ikiside cok guzel ama bendekide büyük ya uzun yola gitmek için ideal tam. Alttaki hangi uygulamada acaba
belgin2 ecekrk bu yorum ben vallahi oğlum 10 aylık ve asla sığamıyorum bende mi bir sorun var diye düşünüyorum artık
zeynep1401 ecekrk Bugün 40 günlük olduk küçük olduğu için eşyalar da küçük ek gıda vs. Olmadığı için kıyafetler de sık sık kirlenmiyor o yüzden eşyam çok olmuyor
ecekrk belgin2 siz ne koyuyorsunuz siz anlatın da bi düşünelim bizde mi hata hatta post açalım biz niye hep göç ediyoruz
belgin2 ecekrk sırt çantası şeklinde anne bebek çantam var içerisinde 1 tane kısa kol şort takım 1 tane uzun kol uzun alt takım 4-5 bez 1 paket ıslak mendil 1 adet alt açma örtüsü 1 adet ince hırka 1 adet müslin örtü Küçük kapta mama Biberon Su termosu Cüzdan Emzik ve ağız mendili Hafta sonları yada günü dışarıda geçireceksem bunları alıyorum ek olarak termos çanta var ona da bebeğimin kahvaltı öğle yemeği ara öğünü suluk vs koyuyorum Parka kadar gidip geleceksek daha az ürün alıyorum daha küçük bir çanta yapıyorum
ecekrk zeynep1401 gerçekten bebekten bebeğe fark ediyor benim kızım tazzikli yapıyor kakasını taşırmayan bez görmedim o yüzden devamlı yedek taşıyorum 2 tane şimdi birde muz Vs taşıyorum dışarda baya oyalıuor birde oyuncaklar of of yani