zeynep321 Hanımlar tuvalet eğitimi vereli 1 sene oldu .ara ara kabızlık yaşadık .altına yapma oldu .ama son 2 haftadır kakasını hiç tuvalete yapmıyor .sürekli altına yapıyor .niye yapıyor olabilir
amansallagitsin zeynep321 bzmkide cis altina kaciriyor. Yani tuvaletim var diyor altina kacirmis oluyor bu durumdan bende rhtszm . Cock doktoru ultasyon baklsn dln dedi ama bilmyrm
zeynep321 İshal veya kabız değil .kardeşi yok .bir senedir okula gidiyor .ama gittiği okulda bende çalışıyorum Gözümün önünde tuvalete vesair hep ben götürüyorum okuldada .artık çok yoruldum ve sinirlenmeye başladım .kısım kısım iç çamaşırına yapıyor .
zeynep321 amansallagitsin Çarşamba gününe bende randevu aldım .ilk kacirdiginda guzellikle anlatıyorum sinirlenmeden ama iki gndur yoruldum artık sesimi yukseltiyorum .sabahtan beri iki kere kakasını altına yaptı .dün 4 kere .ishal kadar sıvı değil kakası tutamiyor desem .kabız değil zorlanma da yok .çok yıpratıcı .umarım geçici bı dönemdir
amansallagitsin zeynep321 bu durum bizim uzun suredir var yani cisim var diyim tuvalete gidiyoruz ama altina kacirmis oluyor. Mesenasinda mi sorun var baska brsy mi bilemedm . Uroloji mi bakar direk ona mi gotursem. Baska bi doktora sordum soru cevap yapan doktor oda idrar ve idrar kesesi ultrasonuna baktirin dedi..