tunay11 Kızlar merhaba bez konusunda çok kararsızım kafam karışık. Doğduğundan beri Prima premium care bez kullanıyoruz çok memnunuz çok kaliteli asla sızdırma yapmıyor 47 günlük fakat her yerde bulamıyorum fiyatı da tuzlu. Primadan devam etmek istiyorum fakat diğer bezlere de bir şans vermek istiyorum. Molfix kullandım sürekli sızdırdı kalitesini hiç beğenmedim. Şimdi Prima bitmek üzere Sleepy’i denemek istiyorum fakat Sleep’in bio naturel olanını bulamadım naturel olanını aldım memnun kaldığınız bir bez var mı Sleepi henüz denemedim memnun musunuz
busbus59 tunay11 biz 1 haftalığız hiç sızdırma olmadı belki de bunu söylemek için erken mi bilmiyorum.. sleepy kullanıyoruz bu arada.
organikirmik tunay11 sleepy’i hiç sevmedim ben. Molfix mavi kullandıysanız genel olarak memnun olan yok, premium olanını kullanıyorum ben memnunum. Geceleri Prima kullanıyorum ama gece tutmuyor maalesef
fdn25 tunay11 sleepy den hiç memnun kalmadım sürekli sızdırdı ayrıca kalıpları çok küçük. Ben molfix kullanıyorum memnunum ama Migrosun bezi var minies prima muadili bir bez ondanda çok memnun kalmıştım elimde molfix olduğu için onunla devam ettim bi şans verin isterseniz
tunay11 busbus59 organikirmik fdn25 umurumdabiledegil ozdenizzz Rwerdst nnoktaa a_ne00444 mhtpdrmz Teşekkür ederim önerileriniz için Sleep‘yi kullandım 1 kere bugün küçük almışım sızdı kakası taştı elimde kaldı😂 bir büyüğünü aldım onu da denicem dediğiniz goon markasını da denicem ilk defa duydum hiçbiri olmazsa primadan devam artık maalesef
ozdenizzz tunay11 valla şükürler olsun biz ilk goon deniyelim dedik onunla başladık 1 aylık oldu ikizlerim ne pişik yaptı ne rahatsız etti nede sızdırdı şükürler olsun fiyatı da gayet uygun.
Rwerdst tunay11 goon premium soft deneyin. Goon prima kalitesinde zaten. Goon dan sonra belki molfix ama sızdırıyor kaçarı yok molfixin Sleepy daha beter. Baby turco beter.
nnoktaa tunay11 sleepyden hiç memnun kalmamıştım. Sızdırma yapmıştı. Goon ve molfix kullandım. Sıkıntı yaşamadım.
a_ne00444 tunay11 bende Prima kullanmıyorum coon marka Prima ile hemen hemen aynı çok memnun olduğunu belirtmiş bir anne denemek istiyorum bende stogum bitince
mhtpdrmz tunay11 valla ben molfix mavi olanı kullanıyorum bizde hiç sızma yapmadı şimdiye kadar çok memnunum. Bebeğim kız
Rwerdst tunay11 goon japonya da falan prima dan daha popüler. Hatta kalite olarak bence daha iyi. Hepsini denedim primanın. Prima aktif bebek bence premium ve hormanie ye göre daha iyi. Goon premium soft u da denemenizi öneririm. Ama mutlu bebekle, friends i önermem.