momiss Kızlar bebeğim kabız oldu ıkınarak zorla yapıyor kakasını yaş kayısı püresi denedim ama işe yaramadı ne yapabilirim acaba . Doktora gitsek ne vericek ki
2_oglanannesi momiss bir bardak suda yarım çay kaşığı dağ kekiğini beş dk demleyip siz ve bebeğiniz içebilirsiniz. O da çok rahatlatıcı
hazale966 momiss ek gıda alıyorsa eline ver kayısı yesin. Emziriyorsanız kırmızı erik yiyip mürdüm eriği emzirin😌 bunu bana annem söyledi benim bebekte işe yaradı kakasını yapmıştı hemen
kirazmevsimi_ momiss lavman yapar en fazla. Ancak uzun suren bir kabızlığı varsa muhakkak takip ettirin doktorunuza. Çunku yazik gunah çocuga. Biz dulcosoft ile rahatladık allahıma şükürler olsun🙏 zaman zaman bundan veriyorum rahatliyor.
2_oglanannesi Emziriyorsanız kefir için bebeğiniz 4-5 aylık olduysa onada bi kaç çay kşğı kefir verin sade olandan. Pınar labne siz yiyin yine bebeğe yedirin. Karnına zeytin yağlı masaj yapın. Birde tam poposuna makata krem sürün yumuşatsın. Ben günde iki kez sudokrem sürüyorum tam poposuna
momiss 2_oglanannesi krem sürüyorum çatlak var biraz doktor onun için krem vermisti 7 buçuk aylık bebeğim labne her gün yediriyorum. Kuru kayısı denicem birde ama
sinemisxs Gün kurusu kayısı, armut püresi bizde çok ise yarıyor, ara öğünde yada kabızlık yapıcak şeyler verdıgımde muhakkak gün içinde püre yapıp verıyorum deneyın ıstersenız , birde zeytin yağını eksik etmeyin
momiss sinemisxs zeytinyağı en başından beri kullanıyorum. Muz filan kestim şu anlık bakalım .her tuşa basıyorum birde ishal olur diye de korkuyorum 😵💫
momiss kirazmevsimi_ Bakalım bı kaç şey daha denicem . Birazcık olsun rahatladı ama nasıl devam edecek bilmiyorum
kuzuanasi Günlük 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı verin tok karnına en geç 3 güne etkisini görürsünüz. Çatlak içinde her altını açmaya aynısefa yağı sarı kantaron yağı ya da hindistan cevizi yağı sürün mutlaka şifa olsun