axp Kozlar bebeğim 8 günlük dün gece asla uyumadı emek istemedi hem meme arıyor hemde almıyor sonradan alır mı başına böyle bir şey gelen var mı
minnakkofte axp başka şekilde besleyin sağıp kaşık biberonla verebilirsiniz ara ara teklif edin memeyi
durubahar axp aç ve uykusu var hali yokk emmeye kızımda oyleydı meme redı yapıyor sandım bıberon vermedım ınat ettım kızım aç kaldı benmde bılgıszlıgımden meme ıcın zorladm en son mama verdım uyuyup uykusnu alınca sonra mmeeyı tuttu
hilyaren axp şuan benim bebeğim de 2 aylık oldu halen zor tutuyor ara ara göğüsümü bende sagdiktan sonra veriyorum tutamadığı zamanlar öyle yapabilirsiniz
janemaryam 8 günlük daha çook küçük, dünyaya geldiğinin bile farkında değil. Almıyor değil de alamıyor olabilir mi acaba? Aranıp memeye saldırıyor ağzını açıp almaya çalışıyor ama alamıyor mu yoksa yatırdığınız an ağzı deyince kafasını mı çeviriyor
bthm hilyaren sağdğnz halde sütünz geliyomu bnde aynı durumdaym emmiyo fzla bnde sağıyorum ama az ckyo 30 CC faln
hilyaren bthm bendede az geliyordu ne yaparsam Artmadı zmnla da istemedi emmeyi bagiri bağırı ağlıyor du bıraktı 3 aylıkken de mamayla devam ettik suan 5 buçuk aylık