_Hera Kizlar malum kişinin zayıflatma çayını denediniz mi fayda eden var mı doğumdan sonra ki kilolarım kaldı kendimi böyle olunca çok değişik hissediyorum 🥺
blossoom _Hera o çaylar karaciğere zarar veriyomuş bakmayın içiyomuş gibi yaptıklarına kamera arkasını görmüyoruz belki başka kahve içiyorlar
kirazmevsimi_ _Hera canim benim biliyorum o kilolar senin icin şuan uzucu ama şunuda unutma sağlığın o kilolardan daha önemli. Eger kilo vermeyi gercekten istiyorsa bol hareket ve sgalikli bir beslenme planı yapmalisin. Yoksa o çay kahve hepsi insan sagligini tehlikeye sokan şeyler
zynprvlfsn Arkadaşlar, diyetisyen eşliğinde zayıflamaya çalışın, fenomenlerin ne idüğü belli olmayan çaylarına, kahvelerine güvenmeyin. Parasını geçtim sağlık yönünden size zararı olabilir diye düşünüyorum. En sağlıklısı diyetisyen eşliğinde.
-Ozge- _Hera Kimi kastettiğinizi bilmiyorum fakat zayıflama çayları ile verilen kilo kesinlikle kalıcı olmuyor bir dönem tef tohumlu çay modası vardı 1 haftada 6 kg verdim ama sonra 2 katını geri aldım çayı bırakınca iştahta açılıyor
ciray _Hera ya lütfen zayıflama çayı adı altında hiçbir ürünü almayın. İçerikleri ile ilgili neler var bilinmiyor, karaciğere oluşturduğu yük bilinmiyor, böbreklere verdiği zarar bilinmiyor. Yani vücudunuza yazık, sağlığınızdan olursunuz.