Aliarslanm Kızlar merhaba antibiyotik kullanırken cortair hava buharı verebilir miyim sizce ? Bir sorun olur mu ?
ikibebekannesi34 Aliarslanm kortizon iceriyor bildigim kadarıyla.. doktor yazmadıysa kullanmamak en dogrusu..
Uraztos Aliarslanm doktor yazmadıysa kullanmamanız lazım. Yazdıysa da her kullanımdan sonra yüzünü yıkamanız dişi varsa temizlemeniz gerekiyor
poyrazmom2604 Aliarslanm ben veriyordum antibiyotik ve cortair bide yanında başka bi ilaç daha serum fizyolojikta damlatıyodum bi kaç damla iyi geldi akciğer enfeksiyonu olmuştuk bizde
AlpSol Aliarslanm balgam çiğerine inmişse vermek lazım ikisini de Balgamı çıkarır akçiğeri temizler , daha rahat nefes almasını sağlar Bir de her kullanım sonrası sırtını hafifçe ovalayarak hareketler yapabilirsiniz , daha iyi çıkar balgam
Aliarslanm Uraztos doktor yazdı tıkanınca verirsiniz dedi fakat 4 gün önce acildeydik üst solunum enfeksiyonu olduğu için antibiyotik başladılar bu dönemde kullanmalıyım diye merak ettim çünkü burnu tıkalı hırıltı horlama durumu var
dryakyaa Aliarslanm evet ben veriyordum öyle olduğunda zaten doktor da demiş doktorun dediği ölçüde nefesini de rahatlatır ben bazen sadece serum fizyolojik veriyordum buhar makinesinde ama hırıltılı solunum çoksa işe yaramıyor ilaçtan başkası