KeremikoMoM_ Rabiiul evet, dediğim gibi yazıldığınız miktar ve taksit tutarınıza göre değişir gidip konuşmanız daha sağlıklı bilgi sağlar
bebiskoveannesi Rabiiul tercih sizin tabi ama benim hiç tercih edeceğim bi yatırım aracı değil. Mantıklı gelmiyo bana 🤷♀️
Rabiiul myangelson 😆😆😆 hayırlı olsun canım gönlünüze göre inşallah , evet her yerde giriyorlar soğuk olsa bile insanların bi bayram tatili var napsın millet
myangelson Rabiiul amiin 🤲🏻 kız bizimki bir evimdi ya karıştırdım hahah 😂 bu bebe bende kafa bırakmadı anacim 😅 evet ya ben görünce üşüdüm bir de çocuklar bile giriyordu 😅😅
surprizbebe Rabiiul biz de yazıldık sonra çok olumsuz şey okuduk geri çıktık bir hafta sonra. Çekilişli olan mantıklı değil ya bizim ülkemiz yüksek enflasyon ülkesi. Parayı alana kadar paranın değeri kalmıyor çekilişte geç çıkarsa
Rabiiul surprizbebe evet zaten kuralı istemiyorum 2 ay sonra alabileceğim bir şey varsa olabilir diye düşündüm ama kararız kaldım
myangelson Rabiiul tam yemelik tam 😅 mama içti şimdi omzumda hızlı hızlı nefes alıyor gaz çıkartacağı zaman veya kusacagi zaman böyle yapıyor sinirleniyor 😂😂 bak zaten hepsi aynı tip 😅
feyzanuur Rabiiul toplam 800lük bi araba aldık üstünü ödeyerek. tek sıkıntı çektiğimiz nokta araba bulmak oldu çünkü her satıcı eminevimden olunca kabul etmiyor
NariNariKiminYari Rabiiul kurasız zaten ama bekleme süresi var. Elinizde nakit varsa hemen almak daha mantıklı şuan alacağınız arabayı belki de 6 ay sonra alamazsınız aynı paraya
Rabiiul NariNariKiminYari evet oda var yani en iyisi parayı toparlayıp almak hiçbir yere girmeye gerek yok 🙈
tospikannesi_ Rabiiul 600 ünüz varmış böyle şeylere bulaşmayın akıl karı değil cidden şuanlık size yeter o meblağ zora sokmaya gerek yok ilerleyen zamanda değiştirebilirsiniz arabanızı bana mantıklı gelmiyor
gurbetteanne10 myangelson Merhaba konuyla alakasız siz bir bebeğinizi kaybetmiştiniz sonra taşınma sürecinde hamile kalmistiniz tayin yeriniz tekirdağdaydı o kişimisiniz happymom da yorumlarınızı çok okuyordum ama emin olamadım 🤔
KeremikoMoM_ gurbetteanne10 evet mesela benim adıma yazıldık eşim kefil oldu o şekilde kabul ediliyor