_korkmazp Merhabalarr kızım 14 aylık 3-4 gündür öyle bir keyifsiz ki bayram zehir oldu diyebilirim yani. Girdiği yerde neşe saçan asla insan seçmeyen kızım 3-4 gündür hiç bir yerde durmak istemiyor herkese kaş çatıyor ağlama krizlerine giriyor acile götürdüm kan tahlillerinde bir şey yok ishali vardı ilaç verdi doktor onu kullanıyoruz dişten mi yapıyor sizceee üstte 2 altta 2 dişi var şu an yemek yemek istemiyor zar zor bir şey yedirebiliyorum aynı durumu yaşayanlar var mıı cevap verir misiniz lütfenn
_korkmazp _korkmazp asla söz dinlemiyor hemen vurmaya kızmaya başlıyor kafasını bir yerlere vurmaya faln çalışıyor
canssm _korkmazp 15. Ayda 1 hafta kala biraz daha sakinledik ama inatlaşması falan hep var bence güncelleme geliyor iyice artık her şeyi anlamaya başladı sıkıldığını falan belli etmeye çalışıyordur bizimde öyleydi dişten sanıyordum hep ama artık olmadığını düşünüyorum huy yani gerçekten 2 yaşına kadar değişiyor her ay diye düşünüyorum tabi ben :) benim de kızım inat ediyor kendini yerlere atıyor falan
PrensesAnne_ _korkmazp bizde de aynı yeni doğan gibi sürekli memedeyiz artık halim kalmadı yemek yediği yok vitaminden eksik kalacak diye korkuyorum 🤦🏻♀️
suheyla92 _korkmazp benmki de 14 aylik arada geliyolar ona ama disten oldugu belli. Azi disleri cikiyor eli hep yanaklarında. Oyle olunca dentigel dis jeliyle ovuyorum disetlerini, osanit dis topu veriyorum uyumasına yakin da calpol veriyorum.
AslanKadini_ _korkmazp benimki de 14 un içinde su an ve 2 hafta once boyle anlattığın gibiydi yeni düzeldi diyeyim
_korkmazp canssm yani huy değişikliğimi bilemem ama zorlanmaya başladım o kadar sakin bi bebeklik geçirmişti nazar da olabilir diyorum ister istemez şöyle yapıyor böyle yapıyor diye anlatıyoruz çünkü
_korkmazp PrensesAnne_ bir şey yediremiyorum bende o öyle yaptıkça ben üzülüyorum acıkınca yer falan diyorlar tarhana çorbasına bayılan çocuğuma onu bile içiremiyorum 😔
eylemm09 _korkmazp bende aynı şekilde sevdiği şeyleri yemiyor yeni şeyleri de yemiyor anlamadım bi düzeliyo sonra gene bozuluyo napıcam böyle bilmiyorum gün içinde hiç bir lokma bile birşey yemeden uyuduğu oluyor mu canım senin bebeğinin 10 aylık benimki
eylemm09 _korkmazp bende aynı şekilde sevdiği şeyleri yemiyor yeni şeyleri de yemiyor anlamadım bi düzeliyo sonra gene bozuluyo napıcam böyle bilmiyorum gün içinde hiç bir lokma bile birşey yemeden uyuduğu oluyor mu canım senin bebeğinin 10 aylık benimki
_korkmazp eylemm09 şu an bir şey yemeden uyudu mesela normalde gece sallarken mama verirdim onu da yemedi çok üzülüyorum böyle
eylemm09 _korkmazp bende öyle ne kahvaltı ne öğlen ne akşam ne güzel düzeldi dedim tam gene bozuldu yıldım artık
beyza000 _korkmazp benim oğlum da bayram da ishal oldu ondan beri çok az yiyor. Ağlama krizleri, kendini yere atmalar, inatlasmalar, uykuya direnmeler. Sanırım 1 yaş sendromu bu 14 aylık olacak neredeyse