Nekwam Mirayy00 artik yaz kis saati ayni ya yani saatler geri fln alınmıyor ondan bu şekilde oluyo canim. Baktığın doğru 😉
Deletedmom136 Bana da vesile oldunuz valla bu postu iyi ki gördüm 10 aylık kızım ben de yarın hem denemiş olurum sütüm azalacak mı nolcak diye 🤲🏻 İnşallah azalmaz da ramazanda güzelce tutarım bu sene
Mariam Mete_tuna Allah kabul etsin hepimizin orucunu bende çok tutmak istiyorum ama dayanabilir miyim onu düşünüyorum ben de kansızlık ve vitamin değerlerim düşüyor hemen baygınlık geçiriyorum onun için çok düşünceliyim
Mete_tuna Mariam Aminn inşaAllah 💕 Canım sen kendini daha iyi bilirsin sağlık sorunun varsa zorlama kendini İbadetlerini yaparsın İnşaAllah her gün 7 Fatiha 100 ihlas okumakta çok sevap
Elifum Mete_tuna aksine rabbim daha da brreketlendirri hiç öyle Bi endişeniz olmasın rabbim kabul etsin inşallah
My_LiFee Mete_tuna amin canım bende Perşembe günü tutmayi düşünüyorum ama iki kucuk çocuğum var cok yoruyorlar tek bakiyorum yapamazsam diye korkuyorum 19 aylik kizim 7ay22 gunluk oğlum var
Zulaleslm Biz Rabbimiz için niyet edip oruç tutalım inşallah o yavrularımızı hiç aç bırakır mı önemli olan niyet Rabbim daha çok vericek normal zamana göre ben buna inanıyorum Rabbim kabul eylesin inşallah
yildizcihan Mete_tuna hic bisey olmuyor merak etmeyin sadece siz biraz daha halsiz ve yorgun oluyorsunuz. Sutte azalma olmuyor. Allah kabul etsin benim kizimda 19 aylik niyetliym cok.sukur 😊🤲
Duce28 Canım Anneler Hepimizin üç Ayları mübarek olsun 🤲Rabbim hepimizin Orucunu kabul etsin inşaAllah 🤲 Nasılsınız , nasıl gidiyor 🤗
Mete_tuna Duce28 aminnnn inşaAllah 🤲 Çok şükür Allah’ıma hiç acıkmadım. Çocuklarımı hava güzeldi parka da götürdüm şimdi uyutuyorum ☺️ Sizin nasıl gidiyor ?