butas 25 günlük bebeğim var sabah 5.30 da uyanıyor bidaha öğlene kadar uyumuyor öğlen 2-3 saat uyuyor akşamsa 7 gibi odaya geçiyorum 3 saat boyunca uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sizinde bebekleriniz böyle mi saatlerce uğraşıyor musunuz
cicimomy butas benimde aynı canım 2 aylık bebeğim var doğduktan 15 gün sonra artık uyumamalara başladı gece 12 de başlıyor 4 de kadar uyumuyoruz sabah 9 da kalkıyor 12 ye kadar uyumuyor ama değişiyor ara ara yavaş yavaş çevreyi tanımaya başlıyorlar canım normal yani
sadecesenmelek butas 10 gün sonra 4 aylık olacak 20.00 de başlıyorum uyutmaya 12 bazen 1 e kdr derin uykuya geçemiyor. Sabahta 7 de uyanıyor gün içinde de kısa kısa uyuyor neden dalıp uyuyamıyor bu bebekler ya
tsmutter butas maşallah gün içinde yine uyuyor, 1-2 saat toplasan anca uyuyor benimki 07.00-22.00 arası. Sonra da zaten 1.5-2 saatte bir emmeye uyanıyor..
acemiaanne butas benim bebeğim de 38 günlük Şu son 4.05 gündür asla uyumuyor sürekli emmek istiyor kucak istiyor Ne yapacağımı şaşırdım hoş uyusa da 1 saat bile sürmüyor uykusu
202025 Benimkide uyumuyor 1 Ay 27 gnluk eskiden beri uyku yok gbi ama uykusu var benmi biyrde yanlış yapıyorum anlamıyorum gerseyi tm ama yok niye yani
butas 202025 bende öyle diyorum bi şeyi yanlış mı yapıyorum bebek bunlar daha ya uykuya bu kadar direnç gösteremezler gerçekten odaya giriyorum 3 saat sonra çıkıyorum her yolu deniyorum kucağımda sallıyorum memede uyutuyorum yatağında sallıyorum yok uykuya dalamıyor bir türlü
202025 butas nerde hata yapıyoruz sizce uyuyanlar bebekte bizimkiler ney ilk co uğurda böyleydi hep gazlı hep uykusuz ağzıma ettiler