deleted20517 Kızlar ben galiba aşeriyorum canım çok dikenli incir istiyor ama hicbiryerde bulamıyorum 🥺🤤😲
usenmedimyaptimbirvelet deleted20517 ay ben onu buzlu halde yedim, dikenleri iyi temizlenmemiş diş etime bir saplandı çıkmak bilmiyor 1.5 hafta öyle yaşadım ama öyle bir şişti ki, temmuz ağustosta olgunlaşıyor diye biliyorum bende
deleted20517 princessmom_ evet ya ağaçlarında vardı ama hala yeşildi olgunlaşmamış,hale baktırayım birde
deleted20517 uykusuzanne__ kuzum heryere baktırdım daha olgunlaşmamış ti genelde burda çarşıda çok oluyor saticilar falan ama yoktu ağaçlarında vardı ama yeşildi hep🥺
Nacafa deleted20517 hamile manavı diye bit yer varmış yeşilevler mahallesindeydi diye görmüştüm instagramda oraya bakın
deleted20517 usenmedimyaptimbirvelet aaa kötü olmuş canım,çok lezzetlidir aslında Adana’da çarşıda satıcılar olur mesela onlar soyar doğrayip verirler
LadyGaddar deleted20517 Nerelere baktın bilmiyorum ama daha zamanı değil diye biliyorum Olmadı metro markete bak ordada yoksa accık dişini sıkcan🥲
deleted20517 LadyGaddar çarşıya baktım karış karış abimde hamile manavı varmış oraya bakacak yarın yine tekrar bakmaya cikacam metro yada bakarım canım çok saol☹️☺️