gizem1101 Merhaba kızlar kızım 5 aylık sol kulağı hafiften açılmış ama çok belli olmuyor çok dikkat ediyorum daha da ilerlemesin diye bu aydan sonra artık daha bozulur mu kulakları ne zaman durur
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gizem1101 elinizden geleni yapıyorsunuz ozaman. Dert etmeyin zamanla tam düzelir.
gizem1101 Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet valla ellimden geleni yapıyorum iyi oldu biraz bozulur mu artık
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gizem1101 siz yinede bandanayı takmaya devam edin. 2 yaşına kadar kulak kıkırdaklaşıyor anca. Şuan daha yumuşaktır yanlış yatış pozisyonundan bile hemen kepçe olabilir. Katlanıyor ya sonuçta.
Pnarferah gizem1101 benim iki oğlum da kepçe kulak , artık isterlerse rahatsız olurlarsa ilerde yaptırsınlar
m167 Evet ya benim oğlumda da iki kulağında var belli ne yapmalıyım 4 ay bitti artık zor düzelir deniyor ama sizce nasıl olur
gizem1101 m167 valla ben çok dikkat etmeme rağmen açıldı ama 1 aydır falan bandana çift taraflı bant takıyorum uyurken dikkat ediyorum katlanmasın diye doğuduğunda hiç bir sorun yoktu sonradan oldu maalesef