deletedmom173
[bilinmeyen] maalesef canım aynı neden olduğunu bende anlamış değilim uyutuyorum yarım saat sonra tekrar kalkıyor
Denizmelisa
[bilinmeyen] kızımda öyle 😏 5 ay 7 günlük uyutmak çok zor bide ağlıyor emziği düştü sanıyorum bakıyorum emzik ağzında yine ağlıyor uykusunda
Hasret
[bilinmeyen] bende bunu merak ediyodum yalnız değil mişim bazen acaba doymadığı için mi 🙄
deletedmom173
[bilinmeyen] inan bilmiyorum canım bir bilsem
Kbrerd
Bizde 5.aydan beri öyleyiz 6aylık oldu hala böyleyiz 😞
Hasret
[bilinmeyen] sebebi ne olabilir acaba bu dönemde atak yada meme reddi olma ihtimalini biliyodum da gece sık uyanma sıkıntı hani birde en fazla 2 kez uyanırsın 2/3 aydır ama 5. Ayda bi gecede 4/5 kez kalkmak zor geliyo insana
Retina
[bilinmeyen] bu ayda anne ve babanın ondan uzaklaştığını bilirmiş odadan çıkarken mutlaka gidiyorım gelicem gibi şeyler söylemek gerekiyormuş yanlızlık bırakılma korkusu olabiliyormuş bu sebeple gece uyanıyorlae.anneye daha çok bağlanmalar oluyor sanırım.kızım şu an 5 ay 20 günlük sürekli beni takip ediyor odadan çıkınca ağlıyor gece emip uyurdu arrtık uyanık kalıyor bir saat falan.ayrıca atak
Haftasına girdik 25 gün sürecek🤪
Mervetsbk
22.haftanın ortasında başlayıp 26.haftanın ortasında biten bir atak dönemi var bizde o aralığa girdik geçen hafta 🤦🏻♀️
Hasret
[bilinmeyen] yaa🙄🙈 gündüz uykusuna maşallah da gece çok çok fazla Allah yardımcımız olsun kuzum zor ya
Retina
[bilinmeyen] beklenen doğum tarihine göre