ozkamirol Sütümü artırmak için eller serbest göğüs pompası almayı düşünüyorum? Bu şekilde sütü artan oldu mu? Kullanıp önerebileceğiniz göğüs pompası (lansinoh,mochi,bebebao gibi)
janemaryam tubiktubikk merhaba 🌼 hâlâ memnun musunuz acaba? Şarjı iki sağımda bitiyor şeklinde yorumlar var. Öyle mi sizinki de?
tubiktubikk gozdefne_ ilk başlarda sütüm gelsin ve çoğalsın diye sürekli sağdım. Sezaryen oldum ve mamada veriyordum. Şimdi emziriyorum sadece. Günde 2 sağım bazen 1. Rahatsız olduğumda yapıyorum buzluğa atmak ve dışarda biberonla kullanmak için.
ozkamirol gozdefne_ emzriyorum ama süyüm azaldığı için bebeğim kilo alımı azaldı mamaya başladıj bu sefer bebeğin memeye ilgiside azaldı sağımda 3 defa yapıyorum ama fırsat olmuyor elektirikliyle ve sütün 10 ml anca çıkıyor
janemaryam gamseliii merhaba 🌼 bu pompanın app desteği var diye biliyorum, ne kadar kullanıyorsunuz app’i? İşinizi kolaylaştırıyor mu app’inin olması
tubiktubikk janemaryam merhaba, evet hala memnunum ama 15 gündür sağım yapmadım. Şarjı şimdilik güzel gidiyor benimkinin