patlakprezervatif hazalrojhat olabilir benim adetimden önce ki değerde böyleydi. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10 gün sonra tekrar kan verdiğimde çıkan değer 420.68di. Yine test yapmıştım o da negatifti
Uraztos hazalrojhat 8 gün gecikmenize rağmen değer çok az bence hamile değilsiniz stres yaptığınız için gecikiyor olabilir 🥲 benim reglime 8 gün varken değerim 11di öyle öğrendim mesela
sevimliidostlarr hazalrojhat bende 1.20 ıle ogrendım negatıf oldugunu dusunıyprdum 1 haft sonra betam baya yukselmıştı takıp edın
_YanakReisinAnnesii hazalrojhat bir keresinde 2.5 mi öyle birşey çıkmıştı değerim ama hamile değildim. Doktor e nabızdan takip et 10 ve üzeri bir rakam görürsen tekrar gel,daha düşük görürsen adetini bekle demişti.
patlakprezervatif prenseskus bu gebeliğizin en başı demek oluyor. Bu durumun sebebi kullandıkları aletin hassasiyeti
hazalrojhat Uraztos insallah oyledir ,gerçekten cok sıkıntı ettim kac gündür uyku uyuyamıyorum. Kronik rahatsızlığım küçük çocuğum var , Rabbım isteyenlere versin
hazalrojhat _YanakReisinAnnesii 1.20 de düşük sanırım yani internetten baktım oyle yazıyordu bide 8 gün geçmiş , oyle bi durum olsaydı yüksek cıkardı sanki degil mi
_YanakReisinAnnesii hazalrojhat adet olmazsanız kan testini tekrarlayın en azından bu şekilde netlik kazanır durum.
hazalrojhat karabela degil mi ya sonuc cok düşük. İlk defa adetim geçikiyor o yüzden bu korkum.. yumurtalık kist imde var ama bu kadar etki eder mi bilemem
karabela hazalrojhat sonuc dusuk zaten hamile ihtimali icin deger 5in uzerinde olmasi lazim ki siz gecikmişsiniz ona ragmen 1.20
minikmucizemaak hazalrojhat Adetten 1 hafta önce 1.20 2 gün sonra 12.58 ile öğrenmiştim oğlumu ama sizin gecikmeniz varmış. Daha önce gecikmeyle gördüğüm 1.20 ler negatif olmuştu.
ahsenyy hazalrojhat düzenli adet görürüyorsanız hamile olsaydınız çıkardı 8 gün gecikme var ve betanız düşük demek çok stres yaptınız düzenli adet görüyorsanız adetinize 5 gün kala çıkıyor 8 gün gecikmişsiniz çıkmamış