bussenz Yaaa hanımlar çok tatlısınız valla birbirini tanımadan yardımcı olmaya çalışmak derdine çözüm bulmak destek olmak çok iyi hissettiriyor insana sağ olun iyi ki varsınız ♥️
patlakprezervatif bussenz emzirme danışmanı benim de aklıma gelmedi. Hastanelerde emzirme polikliniği var. Doktorunuza söyleyin konsültasyon atsın beklemeden görüşün
Kitsu Bende 4. Ay atağında meme redii yaşadım maalesef can sıkıcı ama çoğunlukla geçici. Beyaz gürültü açıp ayakta zıplayarak tutturuyordumm. Etrafı daha iyi tanımaya başladıkları için emerek zaman kaybetmek istemiyorlar sanirim. Her zaman aynı yerde Los ışıkta popusunu pispislayarak emzirmeyi deneyin. Her tuşa basın hangisi tutarsa. Ama ortam degistirmeneye çalışın. Hiç tutmadığı zamanlarda ustunuzu çıkarıp emzirmeden ten temasıyla sakinleştirin o da ise yarıyor.
forumgurmesi 4.ayda meme reddi biz de yaşadık bende ayakta ya da yatak üstünde hafif zıplayarak emziriyordum.
Pirasalipuding bussenz evet buda 4. Ay atağı tam olarak böyle oluyor maalesef.bizim evde salıncak vardı beraber oturup sallanarak emziriyordum, ayakta pış pış yaparak ,emzik kullanıyorsa kucağınızda tutun bir anda çıkarıp memeyi teklif edin zamanla geçer inşallah
3kedili2bebekli bussenz bu aydan sonra muhtemelen geçecek etrafı izliyor algilari açıldı o yüzden yapıyor
janemaryam 3kedili2bebekli ya kızlar peki bu süreçte emmedikçe süt azalmıyor mu? Süt azalmasının önüne nasıl geçiliyor atak döneminde
LezizeNine bussenz canım aç olan çocuk genelde açlıktan uyuyamaz bu yüzden de ağlar acaba yediklerine dikkat ediyor musun fazla acı ekşi asidik şeyler yiyip içmek süt kalitesini de etkiliyor çünkü fazla limon sirke ve acı baharatlı şeyler yemek de sütü ekşitip tadını etkiliyorsa içmek istemiyor olabilir. Gaz dönemi zaten özellikle bu dönemlerde gaz yüzünden de asla uyumuyorlar benim oğlum sütten değil ama gaz yüzünden aynı böyleydi
bussenz LezizeNine bence de gaz anneler bilir derler ya öyle hissediyorum yediklerime de dikkat ediyorum açıkçası süt gaz yapıyor diye tüketmiyorum bayadır nohut fasulye vs yemiyorum hiç şu gazı bi atlatsak inşallah
tazeanne98 bussenz bende yaşadım bu durumu maalesef ve atlatamadık bıraktı memeyi asla tutturamadım 3 gün hastanede yattık biber onu bile denedim sonunda onu tutunca bi süre sağdım verdim sonra da sütüm azaldı mamaya geçtik şu an kızım 15 aylık atlatanları tebrik ediyorum valla
LezizeNine bussenz 6.aydan sonra çok rahat edeceksin canım o zaman tamamen geçiyor bazı bebeklerde biraz daha uzun sürüyor ama kendini çevirmeye falan ve ayaklarını kendi kendine bolca hareket ettirmeye çalışınca hepten bitiyor az sık dişini çok az kalmış zaten☺️ baklagil yiyebilirsin canım ama pişirirken köpüğünü al onu almazsan gaz yapar haşlama yaparken yani birde mutlaka kimyon tüket gaz için çok faydalı gaz yapmaya engel oluyor🌸 Allah kolaylıklar versin canım ♥️