Rrraaaiiinnn Seda95 hangi bebek bisküvisi aldınız cicibebe ve ulker bebe baktın ıcerıgı kotuydu ve meyve suyu ile veya sut ile verilir yazıyordu
MinnosAnnesi Seda95 ben kahvaltısına katıyorum *yumurta sarısı, Labne peyniri(ev yapımı) bebe bisküvisi (ev yapımı) ıhlamur, pekmez... *yumurta sarısı, bisküvi, pekmez, yarım sıkılmış portakal... Bazen bunlara meyve katıyorum, elma, muz, armut...
MinnosAnnesi irem_1987 1çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı normal un Yarım çay bardağından az fazla pirinç unu 1 yumurta sarısı Yarım çay bardağı peynir altı suyu 2 dolu kaşık irmik 2 dolu kaşık tereyağ 5 adet hurma Yarım muz(ben küçük olan muzlardan 1 tane kullandım) Birdaha ki de elma rendeleyin birazda tarçın koyacağım. Birçok tarif var hepsi birbirine benziyor. Bende birkaç tarif ten esinlenip kendi bunu oluşturdum gayet güzel oldu☺️
Eminos Kizlar instagramda birsuru tarif var hepsi birbirine benziyor lezzetli de oluyor yogurun hmuru sekil verin pissin inanin yarim saati almiyor hemde sağlıklı koyin kavanoza ordan kullanın bebegin eline de verebilirsiniz alin size BLW yogurda miza kefire muhallebisine herseye karistirabilirsinix
MinnosAnnesi Alya_3005 Alya_3005 sert oluyor ama fırından çıkınca Soğuduktan sonra rondodon çekin toz halde kalsın dolapta, ihtiyaç oldukça o şekilde kullanabilirsiniz