etuerk Kızlar 20-24 aylık bebeklerinize uyandıktan max ne kadar sürede kahvaltısını hazırlıyorsunuz? Oğlum 6 gibi uyanır ilk mama içer 9 da kahvaltı yapardı ama artık mamayı kesiyorum ve çok erken uyandığı için kahvaltı yapmaz 8 e kadar dayanır mı mesela
farelikoyunkavalcisi etuerk oğlum 19 aylık emzirmeyi sonlandırdım 1 ay oldu o da 8 de kalkar muz, akşamdan kalan çorba gibi hafif şeyler yer 9.30 civarı da beraber kahvaltı yaparız
feride-nizamettin etuerk Kahvaltıyı mümkün olduğunca geciktirmemek gerekiyormuş çünkü çocuk enerji için vücudundaki yağ depolarından yakıyormuş o da çocuğun kilo almasını etkiliyormuş. Hastalanmayan çocuk hesabının yorumu bu şekilde kahvaltı için.
yadszzz Oğlum 21 aylım kaçta kalkarsa kalksın 8 9 gibi kahvaltımızı yaparız o saate kadar bişey vermiyorum ki kahvaltısını yesin
Hasekihurremsultan1 etuerk 6 gibi uyanıyorsa 2 saat uzun bir süre bence. Kızım 20 aylık 8 de uyanıyor 9 da kahvaltı yapıyoruz. Emzirmeyi ilk kestiğim günler çok erken uyanıyordu 6 gibi falan o zaman mama yapıp veriyordum 8.5-9 gibi de kahvaltı yapıyorduk.