gamseliii Oğlum 3 aylık olacak. Hala daha yenidoğan gibi 2 saatte bir ,1.5 saatte bir uyanıyor. Burada okuyorum 9da uyuyup 4e 5e kadar uyanmayan bebekleri. Ne zaman düzelecek bu uykular ya?
TQYmom2525 gamseliii benim oğlum da 2 ay 13 günlük , geceleri sık sık uyanır , sabah 6 dan sonra da uyumaz , gündüz uykusu da hiç iyi değil 5-10 dk
fdn25 gamseliii benim oğlumda üç ay 10 günlük geceleri 2,5-3 saatte uyanıyor emiyor geri uyuyor acıktığı için uyanıyor galiba biraz iştahlı benim miniğim 😊
skarabey gamseliii ilk 4 ay uyku düzeni pek olmuyo bebeklerde 4.ay atağından sonra düzene sokabilirsiniz ancak. Başka bebeklerle kendi bebeğinizi kıyaslamayın çünkü her bebeğin ihtiyacı fizyolosi farklı oluyor
gamseliii TQYmom2525 aynı durumdayız gündüz uykularını da uzatamadım bi türlü sürekli uykusundan uyanıyor:(
gamseliii fdn25 benimki de öyle bir de gece memeyi çok iyi çekemiyor az emdiği için de sık uyanıyor buna bi çözüm var mı
fdn25 gamseliii bilemiyorum ki nası bi çözüm olabilir bizimkide aynı gözünden uyku akıyor doğru düzgünde ememiyor sonra sık uyanıyor işte
derici Benimki 4 buçuk aylık atak döneminde hala aynı ben 2 yaşına kadar herşeye eyvallah etmeyi düşünüyorum çare aramayı değil çünkü geçmiyor ve bence geçmicek yenileri gelicek ama eeennn zoru gerçekten ilk 3 ay