CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak evet yaa çok kötü wax gibi bisey elledikce yayılıyor iyice sağlık olsun sonucu temiz olsun da artık bir şekilde temizleniyor sen ne için eeg çekilmiştin canım
milletsanakanalizemiolacak CheriBlossom Benim karışık ya 9 yıldır uyuşma vardı bende ilk kez 2 3 ay önce filan gittim nörolojiye mr sonucuma hâlâ baktıramadım
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme bende insallah perşembe günü bi hastaneye gidip randevumu alıcam yarım saat kızım nasıl durcak bilmiyorum ama halledicez bir şekilde son 2 haftadir falan benden başkasına gitmek istemiyor diş çıkardık ayrılık kaygısı atağı derken epey zor zamandayız nasıl olucak bilmiyorum
milletsanakanalizemiolacak CheriBlossom ayy en zor zamanlardasınız bu ayrılık kaygısı çok berbat oluyor babası bir şekilde oyalayacak artık ya yapcak birşey yok bebişim uyku saatine denk getirmeye çalış eğer randevu bulursan uyutursun bebek arabasına koyarsın çekilir çıkarsın
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak inşallah kuzum ayarlamaya çalışcam bi şekilde bakalım hayırlısıyla bi çekilse bitse rahatlicam
Mrskoc milletsanakanalizemiolacak durup dururken canımızı çektirdiniz yahu nerden bulacam bunu simdi🙈😅
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak ederim kuzum hayırlısıyla bir gireyim çıkayım da sonra sonucunu konuşuruz yine
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak bi çikiletadan nerelere geldik arkadaş olduk ne güzel olduu🥰🥹
Usnac1995 milletsanakanalizemiolacak Kutusuda yeşilmiydi. Bunu aylar önce bir arkadaşta arıyordu sanırım😂
selamunkavlen milletsanakanalizemiolacak babam annemi istemeye gittiğinde o çikolatadan götürmüş bendede böyle bir anısı var ☺️
prettywoman123 milletsanakanalizemiolacak şölen octovıa olabilir mi ? Bu çikolata olabilir mi @MamaUygarVibes 😍