Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum. Oğlum şuan 3 aylık kolik bir bebekti uyutabilmek için her türlü şeyi denedik başta vee ayakta sallanarak uyumaya alıştı! Sabah 7:30 8 gibi sancıyla uyanır 9 gibi tekrardan uyumak ister. Ayağımda sallarım taş çatlasın 40 dk uyur. Sonra 1 saat uyanık kalır yine uyumak ister. Emerkende uyur ama yatağa yatırdığım gibi (bu arada yüzüstü uyuyor) bir süre uyur 10 15 dk sonra kafasını bir sağa bir sola derken uyandırır. Bunlara amenna diyorum artık kabullendim güzdüz uykularının uzun almayacağına fakat gece uykuya geçiş sıkıntılı uyumamak için 3 aylık çocuk elinden geleni yapıyor desem. Ayakta sallanmak istemiyor daha kafayı yastığa koydun mu kıyameti koparıyor. Gezdiriyorum yok kolumda sallıyorum yok uyumak istemiyor 10 da başlayıp ağlaya ağlaya 12 e kadar uğraşıyoruz. Birde meme reddimiz var uyumadan emmiyor. Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum 12 de uyuyup sabaha karşı 5 den sonra sancılanıp mızıldaya mızıldaya uyuyor 7 8 gibi uyanıyor. Doğru düzgün uyumuyor. Benimle aynı durumu yaşayan ve bir çözüm yolu bulan var mı??