esraeylul30 Kızlar ben köydeyim hiçbir yer açık değil. Bebeğim 7.300 kiloydu en son 4 ay 15 günlük mama bitti normalde hipp yiyodu bitti. Çocuk aç ne yapabilirim
beyzzsenturkk_ esraeylul30 ne zaman açılır bilmiyorum ama daha çok küçük yoğurtla vs de en fazla bi iki öğün idare edebilir mama şart ek gıdaya geçmiş miydiniz bazı doktorlar erken baslatıyor ama bilemedim üstte kalsın
etuerk esraeylul30 mama şart kiloyla alakası yok vereceğiniz şeyin ek gıdaya geçmemiş hiç bir şeyin tadına bakmamış zaten verseniz doymaz. Sakın sağdan soldan cahil insanların lafına bakıp pirinç unu falan vermeyin yazık edersiniz çocuğa
1gunesss esraeylul30 mama aldırın bebeğiniz için el gıda ürünü verilmeyince henüz küçük alerji vs yapallir riske atmayın
beyzzsenturkk_ esraeylul30 o zaman mama şart bi sekilde almanız gerekiyor birinden rica etseniz sizi götürse simdilik ne bulursanız alın mama olarak hipp bulana kadar köy yerleri sıkıntılı keşke yedekli gitseydiniz
ruveyda_34 esraeylul30 bence mama bulmaya calışın ek gıdaya bıle baslamamıssınız kı ogun fazlalastırın dıyelımde doysun cocuk ama ek gıdaya tadımla baslanılıyor başka marka mama bulabilirsenız onu denıyebılırsınız
milletsanakanalizemiolacak esraeylul30 Mamadan başka çareniz yok bayram olduğu için elinizde fazla mama bulundurmanız gerekirdi bebelac Şok A101 gibi marketlerde oluyor onu deneyin
onurmooms Başka mama olsa da mama şart. Ek gıdaya geçmiş olsa bile tadımlık aylar. Markaya takılmayın. Çok küçük aç kalamaz