aslivemaral Kızlar bebeğim 6 aylık oldu sağlam 360 dönebilen yatma pozisyonu iyi olan çokta pahalı olmayan bi oto koltuğu arıyorum öneriniz var mı
smnbr aslivemaral Ben avova aldım memnunum Her modelde markada oluyo mu bilmiyorum ama bizim koltuğun kılıfları sökülüp yıkanıyor İyiki öyle almışım, geçenlerde bebeğim kustu kendi koltuğuna Hemen kılıfları çıkardım yıkadım mis gibi oldu
skarabey aslivemaral ben yoyko 0-36 kg kullanıyorum memnunum hem 360 derece dönüyor hemde rahat. Tavsiye edebilirim
gzmm4738485 aslivemaral kesinlikle joi hem yüksek hem de bebeğim etrafı gördüğü için koltukta oturmayı da çok seviyor
aslivemaral skarabey bende aslında onu düşünüyorum bide aynı şekilde pregonun da var 0-36 olanı ikisi arasında kaldım
skarabey aslivemaral onu hiç duymadım bişey diyemicen o yüzden. Ben instgramda takip ettiğim çokta güvenilir bir ebe hanım onu kullandığı için tavsiye üzerine aldım.
smnbr aslivemaral Rica ederim Yatma pozisyonu iyi bi model arıyorsanız o sadece besafe de var. O da biraz tuzlu Bi de adac testinden geçerli not alan modellere bakın