ilknur586 Bebeğim 1-2 güne 7 aylık olacak .arkadan hala benim tutmam gerekiyor kendi tek başına çok kısa oturuyor. Normal mi
2prensesimvarcanim ilknur586 8 ay 15 günlük ve hala daha tek başına desteksiz oturamıyor normal miş 9. Ayına kadar
nickbulmasorunsali ilknur586 Benim kızımda dün 7.ayına girdi desteksiz oturamıyor . Ama sağa sola sırttan karına , karından sırta da dönemiyor ne zaman dönecek onu da merak ediyorum ..
Madamehappyyyyy ilknur586 Etrafina yastık koyup destekleyin ya da oturma koltukları var onlardan kullanın.
2prensesimvarcanim cLearQueen evet burda açmıştm post sonra ki gün aradım doktoru 9.aya kadar beklıyoruz ondan sonra endişrleniriz destek koy yanlarına o zmn oturur bi bakmıssınız yarın oturmuş olur dedi
demirsunar O zamanlarda ben de cok takıyordum 9-10 aya kadar normal dedi dr. 8, 8,5 aylikken tamamrn kendi kendine oturdu 9 ay ve sonrasinda emekledigi yerden kendi kendine donerek oturdu falan. Uzulmeyin daha zamani var gibi☺️
nisakb ilknur586 benim ki 8 buçuk aylıkken oturdu,çok canımı sıkmıştım gereksizmiş. Oyun matına koydum oturmasını sağlayacak oyuncaklar dizdim önüne ayrıca bişey yaptınız mı derseniz. Ve düşmesine oturururken biraz izin verdim tecrübe edince oturmayı öğrendi tabi düştüğü yer yumuşak oyun matı sert zemine değil