alchn bana verildi devamli verilcek diye ama verdimde fark ettim ki bebeğim çok ağlıyor çok huzursuz oluyor denedim vermedim zaman iyi ama verinxe cok huzursuz uyumuyor vermesem nolur 3 aylık
Seker_serbet1 alchn benim kızım gazlı normalde ama bugün aynı şeyi bende düşündüm verdikten sonra iyi uyku yapmadı
PamukEcem alchn ben de sadece 3 gün kullandım kızım çok huzursuz oldu ve içeriğinde paraben olduğu için içime sinmedi . Hemen bıraktım . Wellcare kullanıyorum o günden beri çok rahatız çok şükür.
Seker_serbet1 alchn gaz yada başka bi sorunu olmadığından emin misn, çünkü gazı çıkmayınca genelde öyle yaprlr
Kurabiyeannesi Bizdede aynıydı durum monovit d3 bizde gaz yaptı dokturuna danıştık pedia d3 kullanmamızı söylemişti gaz sorunumuz kalktı :)
Tazeanne0134 PamukEcem paraben mı var sağlık ocağının verdiğin de devit-3 yazıyor herhangi bi isim yok benimkinde
Sadecebirkul alchn aynı durum bizde de oldu 1 aylıkken bıraktım çok huzursuz oldu. Daha sonra çok araştırdım içeriği çok temiz ve katkısız olan ocean marka aldık bebekler için olanı çok şükür ondan sonra şikayetimiz kalmadı
SincapZ alchn bize de bu damlayı verdiklerinde bu tarz şeyler olabileceği söylenmişti. O nedenle bebeğin uyku saatine yakın değil gün içinde uyanıkken verilmesi gerekiyormuş. Bebekte enerji artışı ve hareketlilik yapıyormuş çünkü.
PamukEcem Tazeanne0134 evet paraben var içeriğinde. Dişlerde kararma ve çürük oluşumuna da sebep oluyor.
happy_sem alchn bende vermiyorum çoğu zaman ki bizim ülkemizde kışın bile hava güneşli oluyor, devit güneşli olmayan kuzey avrupa ülkelerinde daha çok kullanılıyor zaten
Ecemtt Banada devıt verdi ama ben kullanmadım eczaneden wellcare vitamin d3 400ıu aldım onu kullanıyorum rahatladı cocugum, devıt kullanmayın
aynur90 alchn bizde 3 gün falan kullandık baya rahatsız oluyordu damlayı verdiğimde bıraktım ocean aldım 3 aylığız şuan 18 günlükten beri kullanıyorz çok şükür bi sıkıntımız yok
Nagehan08 alchn doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kendin kullan, onlar gaz yapar demişti, doğal olan well care verdi onu kullnıyoruz,
PamukEcem Doktorların en çok önerdiği wellcare ya da ocean marka olanlar. Eczaneden alabilirsiniz. En iyisi bence.
elmaliturta alchn karin ağrısı yapmış olabilir wellcare veya öcalan 400 ıü alın kullanın. D vitamini çok gerekli. Sağlık ocaginin verdiği zaten iyi değil paraben var çocukları etkiliyor