Celins Adar 20 gün çok fazla bizim 5.gün düştü. Sağlık ocağına veya doktoruna bi gidip göstermelisiniz bence.
angelfish Adar benım oglumunda 18.gun gobegı dusmedı dıye doktoruna goturdum bana crıstaline adında bır sprey verdı 5 gun sabah aksam kullan dedı. 5 gune kalmadan ertesı hun dustu kotu kokulu akıntı olursa getır yakalım dedı cok sukurr gerek kalmadı. Evham yapmayın duser ınsallah 25.gun gobek bagı dusen gordum saglık sıkıntısı olmadan
[silindi] Adar eğer akıntı vs yani enfeksiyona işaret eden bi durum yoksa geç düşmesi normal bazı bebeklerde 20-25güne uzayabiliyor bazısı ertesi gün düşüyor. Özel bi spreyi var isterseniz onu alıp sıkın istersenizde kulak çubuğunu batikonlayıp çevresine zarar vermeden sürün bi kaç defa hem bölgeyi temizler hem kurutur.
Gulbeyaz Benim de düşmedi csnım herkes çok su içiyosun ondan düşmedi diyolar bende 4 gözle bekliyorum bakalım
Ozlem95 Adar geç düştüğü için enfeksiyon riski yüksek olur yani çok dikkat edin kuru tutmaya çalışın birde sprey veriyorlar onunla güzelce silip kurutun gün içerisinde ara ara göbeği bi süre açık tutun. Bizim de 16. Düştü bende çok tedirgin oldum Götürmüştüm. ama akıntı kanama etrafında herhangi bir kızarıklık okursa mutlaka götürün