D_deniz Gokturkmom bizim 2700 henüz ama 1000tl si annanesinin kumbarada biriktirdiği ilave …. Bebekler zengin:)))))
Hemdem__ EsilaMiracAyazEren_Moms 2 yere gittik 900 topladı 1000 de babası verdi 1900 🤣🤣teyzeleri falan hepsi tatile gitti yada köye onlara gidemedik 🤣
Gzm__ ozr42 şimdilik mi😂 bin lira üzeri diyenler herhalde çevresi bayyaaaa cömert 200-300₺ veriyorlar 😂
yavruaslanlar Gokturkmom sıfır kimse yok çünkü babası gram aldı bu ay cocuklarına kenara❤️ bugun de diyor ki annen de babanda benim senin ❤️🙏
Birdunyabircennetannesiii 4500 tek babanesi kaldı gitmediğimiz O da yazlıkta birazdan yola çıkacağız oraya gideceğiz
ikibaloglanannesi Büyük olan(28 aylık) 1000 topladı bugün. Küçük olan(2 aylık) 1000 topladı o da. Toplam 2000 ilk gün hasılatı😂
Birdunyabircennetannesiii babyyboy25 Ama çok acayip oluyor Geri de gidiyor 😅 Yani biri bizimkine veriyor biz onunkine 😅 İşte çocuklar seviniyor en güzeli o
beybitolat Gokturkmom babasından künye bi arkadaşımızdan gram ve şuanlık 1200 tl yarın babaane ziyaretleri daha yapılacak😂
canan6668 Gokturkmom suanlik 60 euro yarın gezmeye cikacaz bakalım kim verecek 🤔🤣 3 çocuk toplam 60 euro am 😬babasi ve ben verdik sadece
canan6668 Gokturkmom önceki yorum da ama yazacağıma Bi a eksik yazmışım ve düzeltemedim düzeltme kalkmış kusura bakmayın yaaa 😬😬