aleynaderin1 Merhaba siz bebeklerinizi ne zaman koydunuz acaba doktorlarınız bu konuda ne dedi ben de a Kullanmak istiyorum kızım 45 günlük
patlakprezervatif aleynaderin1 benim kangurum doğumdan sonra kullanmak için uygun değildi belki de öyleydi içinde kayboluyor diye 😃 3 aylıkken kullanmaya başladım
organikirmik aleynaderin1 sling kullandım o zamanlarda. Sonra sling sevmemeye başlayınca kanguru denemedim ama kafa destekli olursa kullanırsınız yine
yaraliceylanim aleynaderin1 bol sling kullandım 3 aylık itibari ile bazen kanguru kullandım ama benim için en rahatı slingdi
birprens_birprenses aleynaderin1 eğer kanguru ya koydugunuzda ayakları M pozisyonda oluyorsa kullanabilirsiniz kangurunuzun ona uygun olması lazım bazı kanguralarda bebeklerin ayakları aşağıya salık duruyor öyle olmaması lazım
patlakprezervatif aleynaderin1 benim bebeğim içinde kayboluyordu ve yeni doğanlarda kullanmak için kafa ve boyun desteğine ihtiyaç var
aleynaderin1 gizematadeniz ya doktorun 1:1.5 2 ayrıyken koyabilirsin dedi ama ben internetten okuduğum şeyler farklıydı yani güvenemedim