Dondurmalikahve Kızlar alışverişi nerden yapıyorsunuz ya bakıyorum zevkime uygun bir şey bulamıyorum.
Gul-42 Dondurmalikahve Kayra Terzi dükkanı Touche Aker Nihan Tuğba Mizelle Moda nisa Sefa merve Zühre Armine Melike tatar Refka Benin Alia Tavin Levidor Allday Strems Seçil Accort İnvee Ghisa Moodbasic Sateen Manuka Ritnice Ceremony İpek evi Moda kaşmir
canan6668 uykusuzanne__ arada bakarım ama sevemiyorum orayı ya hiç sevdiğim türde bisey bulamıyorum bize zaten burda giysi bulmak zulüm 🙄🙄😒😒
56743 Ben pazarium uygulamasindan aliyorum ordaki hersey tam istegime göre diğer tesettür magazalari hep büyük geliyor bana minyon biriyseniz bir bakın bence
uykusuzanne__ canan6668 niye kız ben nişanlıyken çok giyerdim ordan çok güzel memunum ben arada getiriliyorum elbise güzel bence ben burda pazardan alıyorum gayet iyi buluyorum kafama göre🥳🤣
canan6668 uykusuzanne__ pazara Hic gitmiyorum desem 😁😁😁valla oyle renkli çiçekli böcekli seyler sevmiyorum ya düz sade benim giyim kafası mümkünse soluk koyu renkler olacak pembedir kırmızı sarı açık parlak göze çarpan renkler sevmiyorum
Dondurmalikahve Gul-42 Ben de şu an gündelik giyebileceğim kıyafetler arıyorum bakayım buralara yinede 😊