nunumm Kızlar bebeğim 2.5 aylık oldu sürekli tavanda belli noktalara bakıyor gülüyor guğuldıyor bazen korkuyorum sanki birşeyler görüyor gibi siz yaşadınız mı böyle birşey 3 4 gündür Baya çoğaldı
Dondurmalikahve nunumm Korkulacak bir şey yok, yavaş yavaş görme açısı artmaya başlıyor parlak ışığı görüyor.
hepoyleolurzaten___ nunumm benim kızımda perdeye çok gülerdi perdeye bakardı sürekli agulardı konuşmaya çalışırdı
merveipkknn Evet o aylarda tavana cok bakiyorlar bende endiselenmistim ozellikle avizeyi cok izliyordu sonra gecti etrafa bakmaya basladi buyudukce, doktorada sormustum normal demisti sizde bi sorarsiniz
Kitsu O aylarda benim bebeğimde öyleydi. Timmy time kartlarinj tavana astım bende 🫣 sonradan etrafı izlemeye başlıyorlar normal
tkut nunumm normal benim oğlumda prizlere bakıyor gülüyor elektrikci mi olucaksin diyorum daha çok gülüyor 😄
hilyaren nunumm benim bebeğim de 2 aylık 4. 5. gündür baya baya avizeyi izliyor ve sesli gülüyor hatta başka odaya götürüyorum ordada aynısını yapıyor bende diyordum aynısını hatta piskolojikmen avizeye bakıp duruyorum 🤣🤣