narinl Merhaba bebeğim 3 aylık ayağımda sallayarak uyutuyorum bırakınca titreyerek uyanıyor bugün başladı 😢nöbet mi acaba veya korkmuş mu nasıl geçecek güzel anneler uyumuyor asla kollarını açıp titremekten
Yigit_Yagiz_Moms narinl mutlaka çocuk nörolojiye götürün nöbet olabilir. Hatta videoya çekip acile başvurun acildeki doktorlara gösterin. Eğer nöbetse mutlaka ilaç başlanmalı çünkü
suheyla92 narinl hemen en kotuye yormayalim, kundak yapmayi denediniz mi? Bacaklar serbest kollar sıkı
ebrar2024 narinl kendini uyandırıyor olabilir kundak deneyin sıcak hava onun için tülbente sarabilirsiniz tek kollar bence deneyin
narinl suheyla92 öyle de ağlıyor biraz önce banyo yaptırdın göbeğine bastırmışım küvete doğru tutarken bişey olur mu nefes alamıyor gibi sanki ilk annelik çok zor herseyden korkuyorum 🥲🥲
Kitsu O aylarda hala refleks gösteriyorlar. Bizimkilerde bu çocuğu korkutuyorlar diye muska yapmışlardı 🫣 Yine de video çekip doktorunuza danışın
sadeceannem narinl böyle durumlarda muayene çok önemli lütfen ihmal etmeyin en azından uzman görüşü alarak aklınızdaki soru işareti gitmiş olur. Benden size tavsiye birkaç doktora götürün bazen bazı doktorlarda yanlış teşhis koyabiliyor hiçbir şey yokken
suheyla92 narinl evham yapmayin sakin olun. Kendi kendinizi korkutmaktansa videoyla beraber acile gidin. Ama gaz sancisi da yaptiriyor olabilir bunu. Doktor gorusu almakta fayda var
adaatuna Bu tarz durumlar hassas bence doktora sormadan geçiştirmemek gerek videoya çekebilmek önemli
narinl adaatuna çektim keşke bırayada atabilsem önceden nörolojiye gitmiştim birsey çıkmamastı ilk defa bugün yaptı yapmaya da devam ediyor kucağımda uyuyor ayagıma koyunca titriyor kollarını açıp