farelikoyunkavalcisi hassasanne3 etkiler yani kasları daha zayıf olur dönme oturma gibi hareketleri daha zor yapabilir hiçbir bebek sevmez zaten çoğu ağlıyor ama yine de gün içinde sürekli deneyin karşısına ayna, kartlar , hareketli yengeç oyuncak alıp deneyebilirsiniz
suheyla92 hassasanne3 kucaginiza alin siz ayaktayken onu kolunuza yuzustu yatirin yani boynunu tasimasini saglayacak sekilde tutup gezdirin ayni sey ama cok da zorlamayin agrir boynu. Sıkılıyordur tummy timeda benmki de sevmezdi onune ışıklı muzikli oyuncaklar koyar zor oyalardim. Illa yapicam diye sartlamayin kendinizi.
zynpks hassasanne3 walla bende yaptıramadım hatta yüzüstü durup kafasını kaldıramıyordu çığlık felan atıyordu aglıyordu vakti zamanı gelince kaldırdı maasallahı var sımdı 7 aylığız bir sorun yok emeklemeye geçiyoruz 😂😂 fazla takma kafana
suheyla92 hassasanne3 hayir onemli olan kaslarının gelismesi ha tummy time yapmis ha kolunuzda yuzukoyun durarak tutmus kafasini farketmez. 3 aylik olduktan sonra bebek istediginde kucaginizda oturtun kisa sureli, onun da cok faydasi var.
hemshireanne hassasanne3 bizde yapmatık ağlıyordu çünkü. 8.aydan sonra başladı hareketleri güçlenmeğe. Halada sevmiyor tummy timeyi ama kenfisi dönüyor. Yani nasılda olsa zamanı gelimce herşeyi yapacaklar orası ayrı ama tummy time yapan benekler daha erken kasları gelişip güçleniyor. Faydası çok yani
[silindi] hassasanne3 bizimki de direkt yerde yaptırınca sevmezdi emzirme yastığının üstünden yaptırırdım öyle severdi her gün 10-15 dk yapardım